Hverdagsliv

NYT TIL SMYKKESKRINET

21. september 2014
Jeg synes der er noget super fint og feminint over de helt enkle halskæder. Kan godt lide den skrøbelighed de signalerer, og så kan de samtidig nemt matches med flere halskæder på samme tid.

Selv har jeg faktisk kun én kæde som jeg bruger, men kunne godt tænke mig at supplere med en mere, og der ville jeg altså gå efter en helt enkel en af slagsen. Den kæde jeg har i forvejen er i oxideret sølv, men jeg er i øjeblikket ret glad for at kombinere sølv og guld, så overvejer lidt om ikke næste smykkeinvestering skulle være en enkel kæde i guld. 
Jeg synes Julie Sandlau har nogle ret fine bud som lever op til mine kriterier om enkelhed, god kvalitet og rimelig priser. Kæderne på billedet her er fx i sterlingsølv, og guldkæden belagt med 22 karat guld. Afhængig af længden koster kæden fra 400 kr i sølv og 750 kr i guld.  Dét synes jeg er gode priser, taget i betragtning at det er dansk design, som desuden bliver produceret på en lokal fabrik i Vietnam, med fokus på ordentlige og sikre arbejdsvilkår for de ansatte. 
I kan finde hele udvalget af Julie Sandlau halskæder her.

 
Indlægget er udgivet i samarbejde med Julie Sandlau
XX
Im considering to buy a simple necklace in gold, and has thus started the search for the perfect one.
Right now Im quite impressed with the ones from Julie Sandlau, which appear to be matching my criteria for simplicity, good quality and price. 

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  21. september 2014 at 18:28

  Hvor er den bare vildt fin og enkel 🙂

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:14

  Synes også den er så fin og enkel, og tror det ville ende med at være sådan en jeg aldrig ville tage af.

Kommenter