Et godt tip Hverdagsliv

MERIMERI WEBSHOPPEN ER ONLINE

10. januar 2016

merimeri-webshop

De af jer der følger med på instagram, har måske allerede set nyheden, men jeg har glædet mig til at give en ordentlig præsentation af det projekt, jeg har arbejdet på de seneste måneder; min helt egen webshop.

Som I måske kan huske da jeg relancerede bloggen som merimeri, så nævnte jeg, at navnet var kommet til mig i forbindelse med et andet projekt, som jeg glædede mig til at kunne løfte sløret for. Og det er heldigvis tid nu. Min webshop merimeri er nemlig langt om længe en realitet og den er online med en god håndfuld af mine favoritbrands og produkter inden for mode, interiør og beauty. 

Drømmen om min egen shop har jeg haft i mange år. Formentlig afledt af min tid i tøjbutik, store interesse for mode og interiør og desuden mit evige behov for at igangsætte og drive projekter frem. Jeg elsker at nørkle med ideer, se dem tage form og undervejs finpudse og justere dem for at nå nye højder og muligheder. Det er en tidskrævende hobby men samtidig også så uendeligt fedt, når ideerne rent faktisk kan føres ud i livet. 

Derfor er jeg også vildt glad og stolt for shoppen, og glæder mig virkelig til at høre, hvad I synes om den?

Fordi min shop naturligvis tager udgangspunkt i ting, jeg selv kunne finde på at købe, så vil I af og til se mig linke til produkter derfra, men ellers så kommer shoppen ikke til at ændre noget for indholdet på bloggen her. 

Kommenter