Hverdagsliv

FREDAGSPOST

5. juli 2019

Hej fine I, glædelig fredag! En solskinsfredag ovenikøbet. Bedst som jeg troede, at det aldrig skulle føltes som sommer igen, ovenpå den seneste uges efterårstakter. Jeg trænger til den, solen. Vores nætter er nemlig helt elendige for tiden, så jeg går rundt i en konstant tømmermændsbobbel, bare uden den sjove aften dagen forinden at kigge tilbage på. Solen har lidt en helende effekt på den tilstand, så jeg labber dagens solstråler i mig og glæder mig over et rolig weekendprogram foran os.

Jeg er lige landet til lidt alenetid foran computeren, efter at have puttet Nola til sin eftermiddagslur nede i gården. Fredagen er indtil nu gået med et møde med min chef om, hvad der venter mig, når jeg om to uger vender tilbage efter barsel. Hvis du er nysgerrig på, hvad det nu lige er, jeg laver, når jeg ikke holder barsel og laver indhold her til domænet, har jeg skrevet et indlæg om mit job hos momondo og min vej dertil. Om et par timer får vi et hold venner på besøg til fredagshygge og børnevenlig aftensmad. Vi er efterhånden flere venner med børn end uden, og i den konstellation er det altså rart, at man ikke behøver at undskylde for, at aftensmaden hellere skal serveres før 18 end efter, og at lasagne er et større hit end bøf bearnaise #livetmedbørn.

I morgen har vi indtil videre lige akkurat nul og niks på programmet, så der må vi se, hvad dagen ender med at bringe os. Under alle omstændigheder den seneste episode af The Handmaid’s Tale, som vi har tilgode endnu. Åh jeg synes sæsonen er spændende, og jeg sidder på det yderste af sofaen, hver gang serien triller over skærmen. Mine nerver holder næsten ikke til, at jeg skal vente helt indtil august med at finde ud af, hvad den ender med …
Søndag skal vi fejre Mads’ lillebrors fødselsdag til brunch, jeg skal ud og kigge efter nogle små vaser til Nolas fødselsdag, og så får vi mine forældre på besøg til aftensmad. Et rart og overkommeligt weekendprogram med andre ord, og jeg glæder mig over, at det tillader tid til at slentre lidt rundt på må og få.

Hvad skal I fordrive weekenden med? Er der mon plads til at hente lidt gode ideer til programmet blandt mine weekendtips? I så fald kommer de her.

  • Svinge forbi Anker Chokolade på enten Vesterbro eller Nørrebro, og snup deres isflødebolle med to-go. Jeg garanterer dig, at du ikke vil fortryde det.

  • Lad DRs nye miniserie 1o år senere stå for weekendunderholdningen. Et satirisk blik på parfoldet, med elementer vi nok alle kan spejle os lidt i.

  • Det er også i denne weekend, at Copenhagen Jazz Festival skydes igang. Er du ligesom mig lidt grøn i det jazzede, men vil gerne afsted, så har Politiken lavet denne guide til nybegynderen, med tips til gratis koncerter.

  • Hvis du ikke er afsted på Roskilde, men nu sidder tilbage med en seriøs omgang fomo, så kan du jo passende tjekke ind hos Rockstream, hvor du kan streame live fra festivalens koncerter. Jeg gad fx godt se popdronningen Robyn danse natten igang på Orange Scene i aften kl 01. 

    Kommenter