Det har jeg på

PANTYHOSE BACK IN BUSINESS

4. juli 2019

II STELLA NOVA BlAZER II ARKET T-SHIRT II SOFT REBELS NEDERDEL (modtaget i gave) II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II MARNI TRUNK TASKE II 

Tænk sig at der stadig er julidage, hvor det er køligt nok til strømpebukser. Brr. Men jeg var altså en værre frossenpind igår, og så således mit snit til at snige mig i et par bløde heldækkende strømpebukser. Og i dag har jeg jublet over, at dagens kombination af blæst og sol er perfekte vejrforhold til at tørre sit tøj udenfor. Jeg er definitivt blevet gammel! Til gengæld følte jeg mig vældig smart, som jeg parrede min zebrastribede nederdel med ternet blazer og sneakers. Voksensmart! Nederdelen har alle travlt med at spørge, om er fra Ganni, og selvom printet sagtens kunne være Ganni, så er det altså en sag fra Soft Rebels, der laver klassisk tøj med et twist og til virkelig gode priser. Jeg er i hvert fald mægtig glad for nederdelen her, der er perfekt til både kølige og varme sommerdage. Desværre er den udsolgt, men mærket er værd at holde øje med for pæne basissager til garderoben. 

Har I ellers en god lillefredag foran jer? Måske mange af jer starter ferie i morgen? Jeg kan godt mærke, at jeg har lidt feriefomo. Vi valgte jo at holde vores sommerferie allerede i starten af juni i år, så vi ikke kolliderede med Nolas vuggestuestart, men som alle lader til at lukke ned for at gå på sommerferie i disse dage, ærgrer jeg mig altså lidt over, at vi ikke på nuværende tidspunkt har udsigt til mere ferie. Hvis det går helt galt med sommervejret herhjemme i juli, kan det være vi ser vores snit til en uges spontan ferie i sensommeren, men vi må se. Mest af alt håber jeg bare på lange og varme sommerdage herhjemme, for de kan altså også noget! 

 

    Kommenter