Det har jeg på

OOTD: ALL THINGS BLUE

4. september 2018

II H&M KASHMIR STRIK (lignende HER) II ZARA NEDERDEL (lignende HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II NEW BALANCE 991 SNEAKERS II 

Godmorgen derude, håber I ligesom her på Vesterbro er stået op til en fin septembersol. Åh hvor jeg nyder sensommervejret, og jeg jubler stille over at september efterhånden er blevet lig med mildt sommervejr. Sweater weather. Det udnyttede jeg forleden, hvor jeg trak i plisseret midi nederdel fra Zara og matchende favorit kashmir fra H&M. At jeg så tilsvarende trak afsted med mørkeblå barnevogn og tilsvarende blå pusletaske var måske ikke helt planlagt, og jeg følte mig lidt goofy, som jeg sådan trissede afsted all in blue. Nuvel, en sød følger kvitterede med et #queenofthecolornavy, så helt skidt stod det ikke til, og jeg følte mig vældig chic i outfittet, så det bliver helt sikkert ikke sidste gang det kommer på. 

Vi har ikke det store på programmet i dag udover en smuttur i Silvan for at købe materialer til endnu et boligprojekt, vi kaster os ud i i slutningen af ugen, hvis alt går vel. Det er vist et ret godt bevis på, at vi efterhånden har fundet os godt til rette i forældreskabet, eftersom overskuddet til projekter herhjemme igen begynder at banke på. Det kribler i mine fingre for at lave om, og mens der ikke er økonomi til at realisere dem alle, så er der nogle af ideerne det er mindre omfangsrigt at forfølge. Som fx at male en væg, som vi gjorde det i søndags. Glæder mig til at komme med et par boligupdates herinde, når vi er i mål.

Kan I have en herlig solskinsdag ♥

    Kommenter