Det har jeg på

SØNDAG MED SOLKYSSEDE SKULDRE OG MÆLKEDRENGESTRIBER

8. juni 2016

P6050002P6050028

P6050020II ZARA OFF SHOULDER DRESS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY BAG II ELLOS ESPADRILLES II

Søndag – og faktisk også lørdag – så jeg således ud, hvor jeg endelig fik indviet min off shoulder kjole fra Zara, som har vist sig perfekt her i sommervarmen. Det meste af weekenden er nemlig blevet brugt på henholdsvis stranden og Bryggen, så det var med strandkrøller og solkyssede skuldre, da disse billeder blev taget søndag aften. 

Ovenpå en travl arbejdsuge, forårsaget af sidste uges store kampagnelancering, trængte jeg til at trække stikket i weekenden. Og uden at skulle bekymre mig om træning, blog og lade oprydning være oprydning, har weekenden føltes dobbelt så lang, som den plejer. Mads og jeg snakkede faktisk søndag aften om, at weekenden nærmest har føltes som en helt lille ferie. Så skønt og tiltrængt. Og noget jeg gerne vil blive bedre til – en weekend hvor jeg laver, lige hvad der falder mig ind, fremfor at prøve at nå en masse ting, som i virkeligheden slet ikke er så vigtige. Dét er velvære for mig.

 • Reply
  Karina
  8. juni 2016 at 19:29

  Du ser rigtig godt ud <3

  • Reply
   merimeri
   12. juni 2016 at 22:07

   Tak søde <3

 • Reply
  Sara
  13. juni 2016 at 20:33

  Sikke fine sommerbilleder!
  Jeg er altid meget vild med dit meget naturlige og fine hår. Mon du har lyst til at dele din hårpleje/stylingrutine en dag? 🙂

  • Reply
   merimeri
   19. juni 2016 at 22:17

   Ja, det var da en god ide Sara. Det vil jeg helt klart skrive mig bag øret! Der ligger nemlig ikke den store videnskab bag mit hår, så det er nemt at gøre kunsten efter 🙂

Kommenter