Det har jeg på

WHAT I WEAR // SUNDAY PREPPY

2. december 2015

preppy-outfit

II H&M CHECKED COAT II H&M CASHMERE KNIT (old, similar here) II TOPSHOP JEANS II ZARA TASSEL LOAFERS II SELECTED GLITTER SOCKS II RIKA STAR BAG II

Et søndagsoutfit af den mere preppy slags med ternet frakke, kernelædertaske og tassel loafers, og som den basis-entusiast jeg nu engang er, var outfittet dejligt bekvemt og lige til. En kombination jeg helt sikkert kommer til at vende tilbage til.

Er I ellers kommet godt igang med december? Herhjemme indviede vi året første decemberdag med kalenderlys, indkøb af julepynt til vores juletræ, julekalender og bland selv slik. En ganske fortrinlig tirsdag med andre ord.

 • Reply
  Ida
  2. december 2015 at 7:52

  Den frakke er bare så lækker 🙂
  Jeg er også kommet i gang med kalenderlyset, men juletræ må jeg kun drømme om – der er ikke rigtig plads til det 🙁

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  2. december 2015 at 14:02

  De sko er altså bare vildt fede 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. december 2015 at 19:36

   Jeg er også super glad for dem. Altid lidt et sats med online skokøb, men disse har heldigvis vist sig at være et hit 🙂

 • Reply
  W
  2. december 2015 at 15:42

  Hvordan er skoene i størrelsen?

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. december 2015 at 19:36

   Jeg synes, de er ganske normale i størrelsen. Jeg har taget mine i en str. 38, som også er min vante størrelse.

Kommenter