Det har jeg på

MANDAGSGLIMMER OG BLOMSTERSKO

17. april 2017

p40900411p4090058p4090050p40900188II H&M FRAKKE II OTHER STORIES T-SHIRT (LINK HER) II BLK DENIM JEANS (LINK HER) II ZARA BLOMSTREDE SANDALER (LINK HER) II SELECTED GLIMMER STRØMPER (LINK HER) II PROENZA SCHOULER PS11 TINY II

Sidste feriedag og jeg har tænkt mig at få mest muligt ud af den, inden hverdagen igen kalder i morgen. Føles som den vildeste luksus sådan at kunne blive i sengen en mandag morgen, og selvom jeg allerede har været oppe i et par timer, er jeg stadig i nattøjet. Jeg bruger nemlig noget af den sidste feriedag på at hjælpe en veninde med at rette hendes hovedopgave på HD studiet og til dét er nattøj det perfekte outfit.

Til gengæld ved jeg ikke, hvor meget inspiration der er i at se mig i nattøj, så istedet får I mit outfit fra sidste søndag, hvor jeg indviede mine nye flower power sandaler.

Outfittet bestående af sorte jeans og en hvid t-shirt, er jo ret simpelt, men med de blomstrede hæle og min blå taske bliver det alligevel ikke kedeligt og jeg følte mig ret godt tilpas i sættet.

p40900422

 • Reply
  Kristina
  17. april 2017 at 21:02

  Ej hvor ligner det bare det helt perfekte par jeans. Kan de anbefales? De er jo lidt i den dyre ende kan jeg se 😉

  • Reply
   merimeri
   17. april 2017 at 21:38

   Jeg er SÅ glad for dem, og har aldrig før haft et par jeans, der var så velsiddende. Nu var jeg heldig at finde mine på udsalg, men jeg ville ikke tøve med at give fuld pris for dem, når disse engang er slidt ned (forhåbentlig om lang, lang tid, hehe)

   • Reply
    merimeri
    17. april 2017 at 21:39

    Jeg har faktisk et par forvaskede grå til salg på trendsales, samme model, da de lige er en tand for små til mig. De er en str. 25/32, så ved ikke, om de kunne være noget for dig?

    • Reply
     kristina
     17. april 2017 at 22:09

     Tak for din hurtige tilbagemeldelse!
     Og dejligt lige at høre en bedømmelse af dem 😉
     har lige været inde og kigge, og de ser helt perfekte ud! Er dog lidt betænkelig mht farven. Er de meget lyse i farven?
     Kh

     • merimeri
      18. april 2017 at 8:08

      Nej synes ikke de er meget lyse – sådan mere mellemgrå agtige. Jeg mailer dig lige et par billeder af dem på, så kan du selv vurdere 🙂
      Kh.

Kommenter