Det har jeg på

MAGELIGE EFTERÅRSFAVORITTER

20. november 2018

II H&M KASHMIR FRAKKE II H&M KASHMIR BLUSE II H&M NEDERDEL II HI-TEC HTS74 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY II 

Kan vi ikke lige blive enige om, at H&M altså virkelig gør det godt for tiden? Klædt i H&M fra top til tå i søndags, synes jeg nemlig at outfittet her er et fint bevis på, hvor langt highstreet giganten er kommet i forhold til både lækkerhed, komfort og kvalitet. Jeg behøver i hvert fald ikke betale i dyre domme for mærketøj, når jeg kan få så fin kvalitet i H&M.

Kashmirfrakken har vist sig som et af efterårets aller bedste køb for sammen med den stribede uldfrakke, også fra H&M, er den i næsten daglig brug. Det samme med mine kashmir bluser (samlingen tæller denne i navy, en grå og en sort) som kan redde selv den mest grå og blæsende efterårsdag. I søndags var de to parret med en ny nederdel, som røg med hjem forleden. Synes den er så fin med de diskrete tern og sløjfe i taljen for et mere feminint snit. Og pssst, der er elastik i livet, så den er helt perfekt til magelige søndage.

Blessed be highstreet!

 

 

 • Reply
  Julie
  20. november 2018 at 14:51

  Så fin du altså er ❤️

  • Reply
   merimeri
   21. november 2018 at 8:16

   Og så sød du altså er! Onsdagskram til dig Julie

 • Reply
  Amanda
  20. november 2018 at 15:46

  Så fint et outfit! Og helt enig i at hogm gør det virkelig godt lige for tiden. Må jeg spørge hvilken str du har blusen i? 🙂

  • Reply
   merimeri
   21. november 2018 at 8:16

   Min bluse er en gammel model fra nogle år tilbage – lidt mere tight i fittet end de nye modeller, så der har jeg en størrelse M. Jeg ville vælge den jeg linker til her i min vante størrelse, som er en small.

 • Reply
  Michaela
  21. november 2018 at 5:56

  Du ser super ud😊 Jeg har netop klikket nederdelen hjem, da jeg læste “med elastik i livet.” Det er rart ekstra rart efter man er blevet mor😉

  • Reply
   merimeri
   21. november 2018 at 8:15

   Hørt. Elastik har aldrig skadet, men jeg skal da lige love for at kærligheden til den er vokset post fødsel 😉 En dejlig onsdag til dig Michaela! Klem

 • Reply
  Sacha
  16. januar 2019 at 15:52

  Hvad størrelse er jakken? Har længe kigget på den på H&M’s hjemmeside, men er bange for at købe den i en for stor størrelse (ved godt den skal være oversize). Jeg er selv 165 høj og en klassisk S/M.

  • Reply
   merimeri
   20. januar 2019 at 15:39

   Jeg er gået ned i en str. 34, og den er stadig rigeligt stor til mig, så jeg vil klart anbefale dig at gå en størrelse ned 🙂

Kommenter