Ting jeg kan li'

ÅRETS BEDSTE BLACK FRIDAY KØB

20. november 2018

Indlægget er udgivet i samarbejde med SOS Børnebyerne

Selvom der endnu er et par dage til årets største shoppedag, Black Friday, så har jeg allerede gjort mig årets kup. En stor, flot æske fyldt med …. ingenting. Det bedste Black Friday køb du kan gøre dig i år er nemlig netop ingenting. 

I anledning af Black Friday har SOS Børnebyerne slået dørene op for ’Butik Ingenting’, hvor de har sat ’ingenting’ til salg til fordel for børn, der mangler alt. I modsætning til de fleste af os herhjemme, mig selv inklusiv.

I Butik Ingenting kan du købe ”Luften i bobleplast”, ”Hullerne i osten” eller ”Tomrummet uden wi-fi” og er samtidig med til at støtte SOS Børnebyernes arbejde for udsatte og forældreløse børn over hele verden. Se det er da et godt køb!

Efter jeg er blevet mor, fylder det ekstra meget for mig, at der er så mange børn (alt, alt for mange af dem), som ikke vokser op omgivet af den kærlighed og tryghed, som jeg overøser Nola med hver dag. Og det skær i mit hjerte, at noget, der er så essentielt for et barns trivsel, alligevel er noget, så mange børn må være foruden. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være med til at sprede det vigtige budskab, da SOS Børnebyerne for noget tid siden tog kontakt, og opfordringen er hermed givet videre. Det bedste Black Friday-køb du kan gøre dig i år, er tryghed og kærlighed til et barn, der er alene ♥

Find Butik Ingenting her. Oplagt gaveidé til værten/værtinden til de mange kommende julefrokoster, som mandelgave eller til dine bedsteforældre, som alligevel har det med ikke at ønske sig noget. 

 • Reply
  Astrid
  20. november 2018 at 22:18

  Amen! Her hjemme stresser vi over hvilke nye materielle køb vi skal gøre os (hvilket vi som regel godt kan leve uden), mens børn et andet sted i verden drømmer om en fornuftig fremtid. Det er virkelig et af de bedste køb man kan gøre sig på fredag!

  • Reply
   merimeri
   21. november 2018 at 8:15

   Ja det giver altså lidt perspektiv på tingene, når man husker at forholder sig til alle dem, der ikke har en brøkdel af alt det, vi har herhjemme!

   • Reply
    Astrid
    21. november 2018 at 12:55

    Helt enig! Jeg er nu den lykkelige ejer af hullerne i osten.

    • Reply
     merimeri
     23. november 2018 at 11:32

     Sejt Astrid!

Kommenter