Ting jeg kan li'

H&M STUDIO AW18

6. september 2018

II SKJORTE II TRENCHCOAT II BH II TRUSSER II BUKSER II KJOLE II

I dag lander den nye H&M Studio Autumn/Winter kollektion i udvalgte butikker og online. Og der er nogle virkelig fine ting imellem, som jeg godt gad have fingrene i. Især den hvide skjortebluse som vil være perfekt til jeans, klassiske bukser, nederdele og shorts. Alle underdele med andre ord. Jeg er vild med farveskalaen som går fra brændte jordfarver over i navy, sort og hvid. Pænt!

Kollektionen lander kl 10, hvor jeg også sætter mig til rette i Falkoner Bio til vores debut med babybio. Kryds fingre for lange filmtrailere og sovende baby, så jeg forhåbentlig kan klikke lidt hjem inden filmstart.

Hvad siger I til den nye kollektion?

Find den online HER

 • Reply
  Pernille
  6. september 2018 at 9:19

  Jeg er vild med den nye kollektion! Meget office classic style. Du har ikke mulighed for at indsætte link til de forskellige ting, vel? (o:
  God tur i bio.

  • Reply
   merimeri
   6. september 2018 at 18:36

   Så er indlægget opdateret med links 😉

Kommenter