Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

27. april 2018

Godmorgen derude. Mon I har nydt at kunne sove længe, nu vi (eller i hvert fald en stor del af os) er heldige at have fri i dag? Min morgen er kommet ualmindeligt godt fra start. Med ristede hveder, nattøj og dyner i sofaen. Og så har vi netop bestilt en weekendtur til Paris apropos mit indlæg igår. Blev enige med os selv om, at det er med at udnytte muligheden for den slags spontane ideer, som alt andet lige nok bliver en anelse mere besværlige at føre ud i livet når hende den lille dame melder sin ankomst. Jeg glæder mig derfor til et kært gensyn med byernes by. Om 42 dage. 

Nu har jeg lige sendt Mads afsted på cykeltur med fire kammerater, og har sat mig til rette foran computeren, inden jeg har en barre klasse i Senses om en times tid. Derudover skal dagen bruges på at rydde lidt ud herhjemme. Er i humør til at omarrangere, til at rydde ud og op, så nu må vi se, om jeg ender med at kaste mig ud i et eller andet projekt. I aften skal vi til svigermors fødselsdag og i morgen tidlig sætter vi kurs mod sydsjælland og fødselsdagsbrunch for min mor, og så er det planen, at vi bliver dernede og hygger søndagen med. Måske I husker, at jeg også sidste weekend skrev, at jeg skulle fejre min mors fødselsdag? Det var i virkeligheden bare en afledningsmanøvre for at min veninde ikke skulle lure, at det var i lørdags, at hendes polterabend skulle løbe af stablen. Denne gang er fødselsdagen dog rigtig nok og jeg glæder mig helt ærligt lidt til en sløv weekend på landet, som for mig er forbundet med den ultimative afslapning.

Traditionen tro har jeg også samlet en håndfuld ideer til, hvad du kan bruge din weekend på, hvis programmet tillader at fylde flere planer på ….

41db4b63-39a0-4c86-9e8b-c29a9349d339

  • Udnytte Store bededagsweekenden til at spise alle de sprøde hveder, du kunne drømme om. Hvornår har man ellers en god undskyldning for at fylde sig med krydderboller og tandsmør?
  • Nu du er igang med hvedefesten, så overvej også lige at slå vejen forbi Lauras Bakery og forsøg dig med en af deres Cinnamon Swirls med smørcreme. Så.afsindigt.godt!
  • Få set sæsonpremieren på The Handmaid’s Tale. Og det kan nærmest kun gå for langsomt. 
  • Rydde op og ud i din vintergarderobe. Få pakket de store frakker og vinterstøvlerne væk, så du bedre kan overskue – og komme hele vejen omkring – din forårsgarderobe. Der er større chance for, at du får brugt hele din sæsonaktuelle garderobe, hvis ikke den hænger mast blandt tøj, du aldrig har fat i. 
  • Tage del i 48timer festival på Nørrebro, som weekenden igennem er omdannet til kulturhøjborg hvor du bl.a. kan slå vejen forbi HundeBio i Empire (hvor sødt er det ikke lige?), jazz i KoncertKirkennyde godt af gourmethotdogs og paradis cider i Hans Tavsens Park eller heppe på børnenes sæbekasseræs

Kommenter