Det har jeg på

OOTD: SOMMERLIGE NOTER

28. april 2018

b02bed13-762e-4ef1-a365-415b0627b534

9af0cec1-b3c0-4403-b7da-bfdbc6b5cd74

cd64461e-ff0c-4d6b-b493-41e3f3432eeeSAMSØE SAMSØE LÆDERJAKKE II &OTHER STORIES T-SHIRT (lignende HER) II GANNI NEDERDEL (lignende HER) II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE* II 

Godmorgen derude. Endnu en tidlig morgenpost, men jeg sover ikke så godt for tiden, og er igen vågnet lidt over 5 for blot at ligge og vende og dreje mig uden at blive den mindste smule træt af det. Det er noget, af det mest frustrerende jeg ved, fordi jeg altså ikke hænger sådan rigtig godt sammen med bare fem timers søvn. Men om ikke andet så er jeg forberedt på tilværelsen med baby og de tidlige morgener der venter, og vi joker lidt med, at det bliver mig, der ligger og venter på, at hun vågner, så jeg kan få lov at stå op. Nåh, men selvom det endnu ikke er baby, som tvinger mig tidligt op, er jeg alligevel listet ned i sofaen med min dyne og computer, og vil lige nå en lille lørdagspost, inden Mads står op og dagens program går igang. Udover fødselsdagsbrunchen hos min mor, vil vi nemlig gerne lige nå hen og træne og så et smut i IKEA på vej sydpå, hvor jeg skal have fat i en OMAR reol, som vi skal forsøge os med i soveværelset. 

Billedet her er fra forleden, og jeg tror, at jeg vil gå efter samme outfit til fødselsdagen i dag. Synes nederdelen er så fin til babybulen, som nu for alvor er på plads, og så gør det ikke noget, at den er vanvittigt behagelig at have på, fordi man kan stramme den ud og ind i løbet af dagen, som baby (eller nok mere indtaget af mad, haha) kræver mere plads. Fordi jeg lige nu lever i slå-om-nederdele, overvejer jeg faktisk om, jeg skulle føje endnu en til garderoben for at give de to, jeg har i forvejen, lidt modspil. Den her kunne fx være er et farverigt indspark – omend lidt mindre anvendelig i efterårs- og vintermånederne end en udgave i et mørkere print. Til gengæld ville den være perfekt til sommeren, som jeg satser på bliver lang og god ved os, så hvis jeg kunne have den på over den kommende 5-6 måneder, ville købet godt kunne forsvares synes jeg. Tænke, tænke … 

 • Reply
  Kirstine
  28. april 2018 at 19:35

  Hej Line, tak for din fine blog.

  Jeg er også i overvejelsesfasen omkring den her nederdel fra Ganni, men synes måske den er liiiidt dyr for et SU-budget, men modellen frister virkelig.
  Den klæder dig og maven rigtig flot😄

  Fandt du nogensinde ud af at cykle i nederdelen? 😉

  http://www.ganni.com/da/tilden-mesh-skirt/T1938.html?dwvar_T1938_color=Black#page=1-8&start=20

  • Reply
   merimeri
   30. april 2018 at 11:14

   Og tak til dig for din søde kommentar Kirstine!
   Vil give dig ret i den er lidt pebret for et SU-budget, men måske du kan være heldig at finde en rabatkode til den hos fx Boozt? I den prisklasse kan 10-15% også noget 😉
   Og ja, jeg cykler lystigt rundt i den nu, og det fungerer fint. Skulle vist bare lige vænne mig til den, for har 7-9-13 endnu ikke haft nogle uheld med at den sidder fast i kæde eller hjul!

 • Reply
  Amy Dyrholm
  30. april 2018 at 17:56

  Køb den! Den er så smuk! Og du vil helt sikkert rocke den – med og uden babymave <3

  • Reply
   merimeri
   2. maj 2018 at 14:27

   Åh du er et farligt bekendtskab for min shoppemoral 😉 ♥

Kommenter