Det har jeg på I garderoben

FERIEHILSEN OG STATUS PÅ GARDEROBEUDFORDRING UGE 3

23. februar 2018

3009645a-f555-4a89-b86e-f772a458c57a

II H&M CASHMERE BLUSE II H&M SILKEBUKSER II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II FLETTASKE (Købt i Marrakech) II

Hej venner, en lille fredagshilsen fra vores riad, hvor vi netop er landet efter at have været out and about i medinaen siden i morges. Jeg er vild med Marrakech; stemningen, farverne, kaosset, larmen og så den kontrastfyldte ro man finder i enten riads eller byhaver godt gemt midt i den travle bymidte. Glæder mig til at dele mange flere glimt hernede fra, og regner med at samle dem alle sammen i lille guide til Marrakech, fordi jeg fornemmer, rigtig mange overvejer at tage herned. Og det kan jeg godt forstå.

Istedet skal indlægget idag handle om min garderobeudfordrings tredje uge. Og den er desværre ikke gået helt så godt som de forgangne uger. Hvor jeg i uge et fik vendt 10 bøjler, og otte i uge to, så er det her på tredjeugen kun lykkedes mig at vende yderligere to bøjler. Således er jeg i alt oppe på 20 normalt vendte bøjler ud af de 62, jeg startede med at vende omvendt, da udfordringen startede. Det er ikke helt tilfredsstillende, men en del af forklaringen er nok, at en stor del af min garderobe, har været gemt væk bag et plasticaflukke, mens vi har malet vores nye garderobeskab, og hele garderoben har været lidt svær at komme til pga malerudstyr osv. Det har gjort, at jeg om morgenen ikke rigtig har haft mod på at udfordre min garderobevaner, og istedet er hevet i mine vante favoritter, fordi det var nemmere. Heldigvis er vi næsten i mål med skabet, og vi kan, når vi kommer hjem fra ferien på tirsdag, pakke alt malergrej og værktøj væk, så vi igen kan komme ordentlig til vores tøj. Desværre er der også bare kun én dag af februar tilbage, når jeg kommer hjem, og det er grænser for, hvor meget nyt tøj jeg kan nå at ryge i der. Jeg overvejer derfor lidt om ikke udfordringen skal forlænges ind i marts, for at komme lidt mere af tøjet igennem – eller få bekræftet, hvilket tøj der ikke længere kommer i brug.

Hvad siger alle I, der også har været med på udfordringen her i februar, er I klar til af afslutte den, eller er der andre der er friske på en måned mere?

I forhold til shopperegnskabet, så er der stadig 628kr tilbage at shoppe for, eftersom jeg i den seneste uge ikke har shoppet nyt, men desuden heller ikke har fået solgt mere fra. Det tyder derfor på, at jeg rent faktisk kommer igennem måneden med et lille overskud, og dét ville jeg faktisk være ret stolt over. 

 • Reply
  Marie
  27. februar 2018 at 12:30

  Jeg har også tænkt mig at forsætte udfordringen lidt længere tid. Måske et par uger eller en måned? Så er jeg i hver fald virkelig sikker på, at det der ikke er blevet brugt skal videre. Jeg har i allerede udset mig et par skjorter og bluser, som nok må videre på trendsales (hvis altså nogen vil købe dem 🙂 ).
  Jeg er virkelig vild med den her “udfordring”. Den har også åbnet mine øjne for, at jeg jo ikke har de samme tre bluser på hver dag, som jeg ellers gik og havde en følelse af. Alt i alt en win-win-oplevelse, hvis jeg også får ryddet lidt ud i de ting, som trods alt ikke bliver brugt 🙂

  • Reply
   merimeri
   27. februar 2018 at 20:03

   Jeg er også nået frem til, at jeg bliver nødt til at fortsætte i hvert fald to uger mere – men ligesom dig begynder jeg også allerede at have en ret god ide om, hvad det er for ting, der ikke kommer i brug, og som derfor bør sælges videre eller kasseres. Og i virkeligheden er det jo dét hele udfordringen går ud på, så selvom det har været svært at nå igennem størstedelen af garderoben, så synes jeg også, at man efter en måned er ret godt på vej. Og dejligt du også indtil videre har haft en god oplevelse med udfordringen. Sejt at du ville være med! Klem til dig

Kommenter