Hverdagsliv

MINE SOMMERFERIEPLANER

21. februar 2018

48b2ab35-5f30-4969-83e4-6dc92b47ab58

Jeg har – bogstaveligt talt – båret rundt på en lille hemmelighed de seneste 18 uger! Men nu er jeg endelig klar til at dele nyheden om, at Mads og jeg skal have en baby til august. Og vi glæder os fuldstændig vanvittigt. Det har været vildt svært at holde noget, der fylder så meget hos mig og os, hemmeligt herinde, men vi havde brug for at tage det lidt i vores eget tempo, og ville være sikre på, at hele familien, venner og vores arbejde havde fået besked først. Men det har de nu, og jeg derfor glædet mig til, også at kunne åbne lidt op for den kæmpe omvæltning, det har været, siden jeg dagen efter vi kom hjem fra Hong Kong i starten af december noget overraskende stod med en positiv graviditetstest i hånden ….

Ramt af jetlag og med ét fyldt med tusindvis af sommerfugle i maven, føles den søndag tilbage i starten af december allerede ret langt væk, og det er så vildt at tænke på, at jeg snart er halvvejs i graviditeten. Det punkt troede jeg nærmest aldrig jeg ville nå, da jeg på 8. uge kørte konstant kvalme. Nærmest på dagen hvor jeg gik ind i min 12. uge, forsvandt kvalmen og det manglende overskud dog, og lige for tiden har jeg det heldigvis virkelig godt, og kan stort set opretholde en hverdag som jeg plejer; altså udover at den byder på lidt færre fredagsdrinks og lidt flere lure på sofaen, haha.

Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvor meget det får lov at fylde her på bloggen, men der kommer helt sikkert til at være en opdatering fra det i ny og næ, fordi bloggen her jo afspejler mit liv og min hverdag, og det er dét, at vi om fem måneder går fra at være to til tre, altså en ret stor del af. 

Google Analytics fortæller mig, at størstedelen af jer, der læser med herinde, er mellem 25-34 år, en overvægt af jer bor i hovedstadsområdet, men I er nu også ret godt repræsenteret på det øvrige Sjælland og i region Syddanmark. Men derudover ved jeg desværre ikke ret meget om, hvem I er, og hvad der rør sig i jeres liv, og om det overhovedet er interessant for jer, at høre om min graviditet og det nye kapitel, som vi lige om lidt tager hul på? Så hvis I nu sidder derude, og egentlig er ret nysgerrige på at følge med i dén del af mit liv, at få tips og og anbefalinger til det at være gravid, babyindkøb osv, så giv lige lyd, og så vil jeg hellere end gerne overveje at dele lidt mere ud af den slags.

Og ellers så ved I hvert fald nu, at årets vigtige sommerferieplaner for mit vedkommende bliver at byde velkommen til et lille bitte menneske i starten af august ♥

c1cb50bc-5f8c-495e-b06d-69058d5ff39d

 • Reply
  Henriette
  21. februar 2018 at 19:33

  Stort tillykke med den lille bebs på vej 😀

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:48

   Tusind tak Henriette <3

 • Reply
  Mette (MEWL)
  21. februar 2018 at 19:40

  Hej søde Line
  Stort tillykke til jer. Jeg synes, det er SÅ hyggeligt at følge lidt med herinde, så nu ville jeg lige smide en lille hilsen.
  Og jeg synes kun at gravid/babyspam er drønhyggeligt. Især når nu jeg har nummer 2 på vej til juli.
  Kh. Mette

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:49

   Tak søde Mewl <3 Og også til dig med nummer 2 på vej. Hvor er det spændende! Hvornår i juli er du sat til? Knus til dig

 • Reply
  Louise
  21. februar 2018 at 19:51

  Babyspam og graviditetsunfo er kært velkommen på bloggen din, kære Line. Jeg vil nyde at følge med. Er selv gået igang med “familie-planlægning” med kæresten, dog intet resultat endnu, men det er også under 2 måneder siden p-pillerne blev skippet. I øvrigt, jeg læser fast med herinde og din blog er virkelig en der inspirerer. Dog skriver jeg alt for sjældent, men vil bare sige tak for inspirerende og tankevækkende blogindlæg 🙂 Hilsen Louise

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:50

   Ih hvor spændende med igangsat projekt-baby. Jeg krydser fingre for, at det lykkes for jer snart! Dejlige blog-roser at få med på vejen – sådan nogle kan du tro, gør mig glad! Klem til dig

 • Reply
  Nanna
  21. februar 2018 at 19:57

  Stort tillykke! Jeg er nu fra Aarhus og på ingen måde på vej til familieudvidelse, men synes alligevel den slags indlæg er hyggelige, hvis bare de kommer ind i mellem alt det andet inspirerende, du skriver om 🙂

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:51

   Dejligt at høre Aarhus også er repræsenteret her på bloggen, Nanna! Jeg lover, at der aldrig går fuldstændig mommy-blog i den herinde – det har jeg alt for meget andet på hjerte til 😉 God weekend og knus til dig

 • Reply
  Stine
  21. februar 2018 at 20:26

  Stort tillykke! Sikke en fantastisk nyhed 🙂 Altså, jeg er super frisk på at høre om baby, herunder især den medfølgende omrokering i jeres bolig samt diverse nuttede indkøb – men du må endelig ikke undlade dit sædvanlige inspirerende indhold herinde også, så jeg håber meget, at du stadig vil dele indlæg med fokus på mode, garderobe og din generelle livsstil. Og så måske uden så meget fokus på autostole og klapvogne og sådan noget teknisk baby-gear i den dur – det er altså bare ikke nær så inspirerende at læse om 😉

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:53

   Åh tusind tak for din kommentar Stine – det er simpelthen så dejligt med så konkret feedback, og jeg lover, at det her aldrig bliver et rendyrket babyunivers. Der skal jo også være plads til de mere navlepillede projekter som garderobefristelser, evig jagt på nyt bolignips og hverdagsskriblerier om stort og småt. Knus til dig

 • Reply
  Camilla T
  21. februar 2018 at 20:32

  Ih, hvor dejligt – stort tillykke! 😀 Jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen og tager gerne imod indlæg omhandlende babyrelaterede emner 🙂 Jeg venter selv en lille pige i juli, så vi kommer næsten til at følges ad 🙂

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:55

   Endnu engang stort tillykke med jeres kommende lille juli-pige – så spændende altså! Hvornår i juli er du sat til? Knus

   • Reply
    Camilla T
    24. marts 2018 at 17:56

    Jeg er sat til d. 9. juli 🙂 Jeg glæder mig SÅ meget 😀 Jeg tror, det bliver ret fantastisk at få et sommerbarn – selvom det selvfølgelig er fantastisk lige meget hvad 🙂

    • Reply
     merimeri
     25. marts 2018 at 15:44

     Hvor skønt – og så slipper du forhåbentlig også for at være højgravid i alt for tyngende sommervarme 😉 Der er jeg lidt spændt på, hvordan varmer arter sig i løbet af juli, nu jeg lige er en lille måned kortere henne end dig.

     • Camilla T
      27. marts 2018 at 16:36

      Ja, er også spændt på vejret. Jeg er generelt til en god gang varme, men nu har jeg jo heller ikke været gravid før, så jeg er spændt på, hvordan min krop reagerer i varmen i år – hvis der altså kommer noget varme i år 😉 Men det bliver i hvert fald rart ikke at skulle omsvøbe baby i flere lag tøj her i starten.

     • merimeri
      29. marts 2018 at 17:10

      Haha ja, en varm sommer virker umådeligt langt væk, så lad os nu se 😉 Enig. Jeg er også vildt glad for vi skal have en sommerbaby, så man ikke til en start skal ud og købe sig fattig i en varm vintergarderobe!

 • Reply
  Ida
  21. februar 2018 at 22:14

  Uh jeg er vist en af dine ældre læsere! Jeg har selv børn og siger ja tak til baby på bloggen! Tillykke!

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:56

   Dejligt med flere aldersgrupper repræsenteret herinde Ida, og du kan tro, jeg tager det som et kompliment, at jeg ikke kun henvender mig til én snæver aldersgruppe! Klem

 • Reply
  Anna
  21. februar 2018 at 23:42

  Jeg blev simpelthen så glad, da jeg så nyheden på din instagram i morges <3 Har fulgt med LÆNGE, og vil helt sikkert gerne høre baby-updates osv.! Kæmpe kæmpe tillykke <3

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:57

   Åh hvor er du sød Anna, tusind tusind tak <3 Vi svæver også selv ret meget rundt på en lyserød sky for tiden, så mon ikke det bliver svært ikke at lade baby fylde en lille smule mere herinde, nu hvor nyheden endelig er ude 😉 God weekend og klem til dig

 • Reply
  Sofie
  22. februar 2018 at 11:32

  Hej Line
  Stort tillykke til jer begge to – fantastisk! Fuld smadder på alt det du plejer at skrive om – OG på baby! Som du selv skriver; bloggen afspejler dit liv og din hverdag – og det er lige præcis det, vi synes er skidehyggeligt at følge med i. Fordi indlæggene altid er gennemarbejdede, personlige og jordnære 🙂
  God ferie 🙂
  /Sofie

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 18:58

   Tusind tak for din søde kommentar Sofie, og dejligt at høre I ikke er helt afskrækkede fra at baby måske får lov at fylde en lille smule mere herinde <3 Hav en dejlig weekend! Klem

 • Reply
  Mette
  22. februar 2018 at 18:05

  Er også en af dine “gamle” læsere, som vil ønske til lykke og håber på masser af skønne babyindlæg

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2018 at 19:00

   Åh kære Mette, som jeg også skriver til Ida, så synes jeg simpelthen det er så fantastisk, at flere aldersgrupper kan spejle sig lidt i mit univers herinde – det er lige sådan, jeg gerne vil have det skal være! Og så lader det da vist til, at baby godt kan få lov at få lidt mere spalteplads her 🙂 Klem til dig

 • Reply
  Marie
  27. februar 2018 at 12:35

  Kæmpe stort tillykke!! Jeg rammer plet i dit hovedsegment: er 27 og bor i kbh. Jeg har ikke selv børn endnu men vil hellere end gerne høre en masse om den lille ny og jeres nye kapitel 🙂

  • Reply
   merimeri
   27. februar 2018 at 20:00

   Tusind tak kære Marie – og dejligt at kunne sætte navn på en af de læsere, som rammer plet på størstedelen af min læserskare 😉

 • Reply
  Julie
  28. februar 2018 at 13:24

  Kæmpe stort tillykke!
  Jeg ville elske at følge med dig i din graviditet!

  Jeg følger dig her fra Nørrebro, og i skrivende stund med min 10 dage gamle datter, Augusta, liggende på armen. ❤️

  • Reply
   merimeri
   1. marts 2018 at 13:50

   Tusind tak Julie – og det samme til dig med lille baby Augusta <3 Jeg vil glæde mig til at begynde at opdatere lidt mere fra graviditeten, så søde som I har været til at tage imod den ide. Torsdagsknus til dig

 • Reply
  Kirstine
  4. marts 2018 at 21:04

  Jeg har selv termin 15. august, så jeg synes, det er SÅ spændende, at du også har termin til sommer. Du må endelig skrive noget mere om det hele! 🙂

  • Reply
   merimeri
   5. marts 2018 at 7:40

   Ej hvor dejligt Kirstine – stort tillykke! Er det også din første? Jeg lover at give plads til lidt flere babyupdates. De er nemlig også vildt hyggelige at lave 🙂 Mandagskram til dig

 • Reply
  Chau
  17. marts 2018 at 18:00

  Stort tillykke smukke! Jeg har først set det nu, har helt glemt at kigge forbi. Jeg får i det hele taget ikke læst nogen blogs så det er ikke fordi din er sat til side.
  Hvordan kan det være vi aldrig støder ind på hinanden mere til events? Det er efterhånden længe siden…
  Jeg er så glad for Jeres vegne! Jeg er selv mor og ikke i din målgruppe, men det ved du jo 😉 Min dreng fyldte 12 i november og det er vildt at han er vokset mig over hovedet nu og blevet rigtig teenager agtigt. Det går alt for stærkt, for i mit hoved er han stadig min lille dreng.

  Igen STORT tillykke!

  kh Chau

  • Reply
   merimeri
   19. marts 2018 at 7:57

   Tusind tak kære Chau – det er så spændende med alt dét, der venter, og vi glæder os helt enormt til at møde det lille menneske til sommer! Forestiller mig, at det bliver det største og vildeste, og alligevel har jeg sikkert slet ikke begreb om, hvor stor en omvæltning det bliver.
   Åh så vildt at sønnike allerede er 12 år, kan godt forstå du slet ikke kan følge med!
   Det er simpelthen så sjældent, at jeg får prioriteret at komme afsted til events,så det må være derfor, vi ikke er rendt på hinanden.
   Knus til dig

Kommenter