Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

24. maj 2021
II Én af de særligt gode dage på barsel. Barselshygge med min søde veninde Charlotte og hendes baby Olga. Jeg er heldig at have to tætte veninder på barsel samtidig med mig, og det er virkelig rart at have dem i stand til gode afbræk fra boblen derhjemme II

Hvilken mandag! Med høj pinsesol og intet at nå. Det kunne man da godt gentage hver uge, hva’? Jeg har lige trillet Evi til hendes middagslur, og har sneget mig til en stund i en solstol i gården, mens Mads og Nola putter oppe i lejligheden. Nola har ikke ville sove lur i barnevognen de sidste par dage og er således endt med helt at droppe sin middagslur. I dag lykkedes Mads dog med at lokke hende til om ikke andet bare at hvile sig i soveværelset, men jeg er nu ikke sikker på, der rent faktisk kommer en lur ud af det. At hun springer sin lur over gør eftermiddagene lidt højspændte herhjemme, som trætheden overmander hende, men til gengæld er det så nemt at putte om aftenen, og dét kan også noget. Især fordi Evi for tiden også går i seng omkring kl 20. Pludselig har vi lidt aften foran os, og selvom den mest af at alt bliver brugt på at sumpe i sofaen, eller for mit vedkommende gå tidligt i seng, er det rart med et par uforstyrrede voksentimer sammen til at runde dagen af.

Ugen der nu er gået har været lidt op og ned. Vi er stadig ved at lande i vores familieliv og har en del nedture til følge, fordi vi alle har det lidt svært. Evi der er meget ked, de mange omvæltninger for Nola, der er svære at rumme i hendes alder, og Mads og jeg der føler os utilstrækkelige i vores forældreskab en stor del af tiden. Heldigvis er det også fine stunder ind imellem. Og dem vil jeg jo aller helst samle på, og så lade de andre lige så stille gå i glemslen. Således kommer her nogle af mine favorit øjeblikke fra den forgangne uge ❤️

II En ovenud lykkelig vikle-mama efter at det de seneste dage endelig er lykkedes mig at have nogle gode stunder i viklen med Evi. Hun har været så ked og irriteret de sidste uger, at hun ikke på vilkår har ville være i viklen, men gråden lader endelig til at løsne lidt op, og jeg bliver så glad over, at hun igen kan finde ro i viklen. Jeg bruger i øvrigt denne fra Coracor, som jeg er meget glad for II
II En slags bland selv slik for voksne. En stak blandede kulørte strømper. Købt som en accept af at dagene hvor det er tid til bare tæer, åbenbart lader vente på sig. Så nu iklæder jeg dem pæne strømper i stedet. Herlighederne er købt i Magasin, som har et stort udvalg af strømper fra Becksöndergaard II
II Søde træningstosser II
II Fineste udsigt på en aftentur, hvor jeg fik afløb for en elendig eftermiddag og aften. Med Evi der bare græd og græd, og mig der følte mig utilstrækkelig på alle leder og kanter. Den blomstrende gade her hjalp lidt på humøret, og mindede mig om, at der også er en dag igen i morgen II
II Barn af en blogger … II

    Kommenter