On my mind

HVAD KAN JEG BYDE PÅ?

28. maj 2021

Jeg træder lidt vande herinde for tiden. Dels fordi Evi selvfølgelig tager rigtig meget af min tid, men også fordi jeg i bund og grund føler mig ret uinspireret. Jeg vil så gerne blogformatet og anledningen til noget mere fylde bag det skrevne ord end hvad Instagram, som ellers er hvor jeg især slår mine folder, tillader, men jeg har svært ved at finde frem til, hvad jeg skal dele ud af. Altså udover mine sædvanlige indlæg som små glimt fra ugen der gik, garderoberegnskab og erfaringer fra mor-livet i ny og næ. Det bliver bare lidt tyndt, hvis de indlæg er de eneste pip I får fra mig, og derfor håber jeg sådan, at I kunne have tid og lyst til at skrive her, hvis der er særlige emner eller konkrete indlæg, I godt kunne tænke jer at læse herinde. Sådan en slags kollektiv brainstorm har jeg før haft budt op til, og det har givet mig nogle virkelig gode pejlemærker på, hvad det er der fanger jer og som I gerne vil mit syn på eller inspiration til. Men det er noget tid siden sidst, og nu hvor ordene er løbet lidt tør for mig, føles det som en god anledning til at række ud igen. Ikke mindst fordi jeg fornemmer, at I stadig er mange der gerne læser blogs, netop fordi de giver noget tiltrængt langsommelighed og dybde, som et hurtigt medie som Instagram måske lidt kommer til kort ved.

Håber at høre fra jer ♥

 • Reply
  Anette
  28. maj 2021 at 11:28

  Jeg er egentlig ganske tilfreds med emnerne fra din side af, men måske noget mere boliginspiration og arbejdslivs-/karrieretanker set i forhold til det med at have små børn. Det er selv ting som fylder rigtig meget hos mig for tiden, nu hvor vi står og skal flytte, og da vi venter vores første barn til august 🙂

 • Reply
  Michaela
  28. maj 2021 at 11:40

  Jeg er også fint tilfreds med dine indlæg😊🌸 Måske noget med “on my mind” i forhold til indkøb til boligen, stort som småt. Inspiration til små udflugts mål med mindre børn.

 • Reply
  Alberte
  28. maj 2021 at 12:23

  Enig med både Michaels og Anette ❤️

 • Reply
  Mie
  28. maj 2021 at 12:54

  Jeg elsker at følge med! Kan egentlig også godt lide udviklingen i din blog i samspil med at dit liv jo også udvikles. Startede med at følge med for mode-inspiration, så boliginspiration og nu også mor-livet. Vil egentlig bare gerne have mere af det hele! Særligt moden kan jeg savne i ny og næ, men går tit tilbage og tjekker gamle post ud. 😌 Du er god, Line!

 • Reply
  Stine
  28. maj 2021 at 13:54

  Jeg gad helt vildt godt nogle indlæg om at komme “tilbage” i sin krop efter graviditet og fødsel; både i forhold til det fysiske aspekt, men også i forhold til f.eks. ens garderobe og den tid, man bruger på sig selv og sit udseende, og hvordan det eventuelt ændrer sig/hvordan man kan få tid til det/prioritere det. Jeg venter selv nummer to til juli og er ærligt lidt bange for at falde i “joggingbukser og knold”-fælden i et år endnu. Derudover synes jeg, det er mega fedt, når du deler ud af overvejelser omkring parforholdet og at holde det ved lige, så det læser jeg også meget gerne mere af, ligesom jeg vildt gerne vil høre dine overvejelser i forhold til (på sigt) at skulle tilbage på job, men nu med to børn.
  Jeg vil også meget gerne læse om de ting, I finder uundværlige til Evi – tøj, legetøj, diverse remedier – og hvor det måske adskiller sig fra Nola? Generelt om/hvor du oplever forskel fra første til andet barn 🙂

  Og så er alle dine sædvanlige indlæg selvfølgelig også hits hos mig!

 • Reply
  Marie
  28. maj 2021 at 16:34

  Jeg er især glad for at følge med, fordi du ikke er fuldtids-influencer men også har et lønarbejde. Det gør dit univers meget mere relaterbart 🙂
  Boliginspiration, små ferieguides (særligt i Danmark eller tæt på, som din Fanø-tur), tanker om familie/job/livsomstændigheder, restaurant-tips mv. synes jeg fungerer rigtig godt!

 • Reply
  VenterpaavinBlog
  29. maj 2021 at 8:44

  Jeg stemmer i koret – hverdag, tankestrøg, fjollede lister, oplevelser, ferier og den slags, holder vi både af selv at blogge om, og ligeledes at læse om hos andre 💕☺️
  Synes også, det giver noget dybde når folk fortæller om deres opvækst, ungdom, venneflok, familieforhold og valg i livet – den slags “flashback”agtige indlæg, kan også være rigtig interessante, men den slags er også meget privat for nogle – så det forstår jeg godt, hvis ikke man deler 😁.

  På mig virker det slet ikke til, du træder vande 😘💕

 • Reply
  lydia
  31. maj 2021 at 16:50

  As a parent living in the US, I would love to learn more about Danish early education! Things such as class structure, curriculum topics, books, etc. Education represents an important part of a culture, I would love to see what Danish children are reading and learning!

 • Reply
  Louise Herby
  31. maj 2021 at 22:55

  Jeg synes, du gør det så godt, og jeg nyder at følge med herinde. En god blanding af garderobe, hverdag, bolig, børn, svære ting i livet, mad, bæredygtighed. Jeg dykker tit tilbage i arkivet <3

Kommenter