Bryllup Hverdagsliv On my mind

STORE SNAKKE OM BRYLLUP, BOLIG OG BABY

26. maj 2020

II STELLA NOVA BLAZER (lignende HER) II MADS NØRGAARD BLUSE II MUNTHE KJOLE II ARKET JEANS II CECILIE BAHNSEN SANDALER II VRS TASKE II MAANESTEN HÅRSPÆNDE II

Det er nogle store spørgsmål vi har oppe at vende for tiden. Sådan nogle der på mange måder definerer vores liv, hvor vi er lige nu. Spørgsmålet om bryllup, bolig og baby. Alt er det oppe at vende i luften, men som jeg skrev i mit indlæg forleden, er tankerne ved at finde på plads. Heldigvis. For det trænger vi virkelig til. Det har været drænende at have usikkerheden om brylluppet hængende over hovedet. Ikke vide om vi skulle fortsætte planlægningen eller ej. Og dernæst, hvis ikke brylluppet blev, skulle vi så handle på sommerhuset?

Som udsigten til, om vi kunne holde vores drømmebryllup forblev uklar, begyndte vi for en måneds tid siden at handle aktivt på sommerhusjagten. Siden da har vi brugt timer på at kigge salgsannoncer, været afsted og se et par håndfulde huse, forgæves forelsket os i tre af dem, og budt på ét hus. Blot for at se også det blive solgt til anden side. For at være ærlig tror jeg lidt, at vi havde håbet på, at vi kunne lykkes med at finde det helt rigtige sommerhus, og så lade det være den tungtvejende grund til, at vores septemberbryllup ikke blev til noget, nu vi selv har svært ved at træffe beslutningen. Især jeg har til det sidste håbet på, at det ikke blev nødvendigt. Håbet på, at vi på mirakuløs vis kunne få lov at holde festen, præcis som vi har forestillet os den.

Men håbet er endegyldigt slukket nu. Der bliver ikke noget septemberbryllup for vores vedkommende i denne omgang. For selvom det efterhånden ser ud til, at det godt kan lade sig gøre at samle det antal gæster, vi har inviteret (et par af 80), så bliver det med størst sandsynlighed ikke uden forholdsregler. Vi vil stadig skulle opfordre til at undgå kys og kram, at der vil skulle holdes afstand dagen og aftenen igennem, og vi skal tage særlige forholdsregler i forhold til hygiejne. Ingen af de ting rimer på den bryllupsfest, vi drømmer om, og vi er kommet frem til, at vi ikke har lyst til at gå på kompromis. Til det betyder dagen og omstændighederne for vores fest for meget. Jeg er så ked af det, som jeg skriver dette. Som jeg siger det højt over for mig selv og jer, at vi ikke alligevel ikke skal giftes til september. Erkendelsen er svær, men jeg håber, at vi om lidt tid, når beslutningen endeligt er sunket ind, føler lettelse. Og fornyet mod på tiden der kommer, også selvom det måske ikke bliver som sommerhusejere helt så hurtigt, som vi havde håbet på.

Vi kigger stadig. Hver dag. Vi er tilmeldt køberkartotek hos alle mæglerne. Men markedet er svært. Udbuddet af huse er det laveste i 10 år, efterspørgslen enorm takket være klimabevidsthed og Corona-krise og handlerne bliver derfor lukket med store overbud på prisen. Der kan vi ikke være med. Eller rettere, der vil vi ikke være med. Vi er ikke villige til at lægge flere hundrede tusinde kroner oveni, da vi også tænker, at prisen på sommerhuset er sat som den er af en årsag. Endnu en kold klud i ansigtet føles det som. Intet bryllup, intet sommerhus. Til gengæld er der baby. Snakken om en lillebror eller lillesøster til Nola. Et nyt kapitel som forhåbentlig er lidt mere op til os at styre end brylluppet og sommerhuset har vist sig at være. Vi har hele tiden vidst, at vi ville gå igang med at blive gravide, som vi kom på den anden side af brylluppet, men nu hvor det bliver udskudt på ubestemt tid, er der måske ingen grund til at vente?

Det er her, vi er landet. Enige om, at brylluppet bliver udskudt, efter al sandsynlighed til 2022 (tænk en fest vi skal have, når den har været tre år undervejs, siger jeg til mig selv). Enige om, at fortsætte vores sommerhussøgen, omend finde ro i tanken om, at det nok ikke bliver denne sommer. Enige om, stille og roligt at gå igang med at blive gravide. 2020 bliver afgjort ikke, som vi havde forestillet os, men jeg tror på, at det hele nok skal ende lykkeligt alligevel ♥

 • Reply
  Joanna
  26. maj 2020 at 9:06

  Det er synd at I er nødt til at aflyse bryllup, som I har glædet jer så meget til og brugt tid på at planlægge. Vi har også udskudt vores bryllup fra august til næste år. Men så bliver der også lidt luft i budgettet og mulighed for andre glædelige ting, som man må prøve at fokusere på 🧡🌞

  • Reply
   merimeri
   27. maj 2020 at 22:43

   Åh, jeg er ked af at høre, at I også står med udskudte bryllupsdrømme Joanna. Og enig, man må prøve at vende det til noget positivt og i stedet glæde sig over de ting, der bliver mulige som budgettet ikke er præget af en bryllupsopsparing lige nu.

 • Reply
  Ida
  26. maj 2020 at 9:41

  Aller kæreste Line,
  Jeg er så inderligt ked af de kolde klude I får smidt i ansigtet. Men jeg er på den anden side glad for, og lettet over, at I endelig har truffet en beslutning. Sikkert den sværeste I nogensinde har truffet. Men som kun I har kunne træffe. Det har I nu. Pg jeg håber at roen indfinder sig og at 2020 alligevel viser sig at være helt perfekt på sin helt egen uperfekte måde ❤️
  De varmeste tanker og en kæmpe krammer ❤️

  • Reply
   merimeri
   27. maj 2020 at 22:44

   Tak for kærlige tanker og kram, søde Ida ❤️ Vi nærmer os også en tilstand af lettelse, og det er nok et tegn på, at beslutningen har været den rigtige. Vi vil være spændte på, hvad resten af året kommer til at byde på istedet. Klem til dig

 • Reply
  Monica
  26. maj 2020 at 12:08

  <3

  • Reply
   merimeri
   27. maj 2020 at 22:41

   Tak for tanken ven ❤️

 • Reply
  Nana
  26. maj 2020 at 18:36

  Dine ord og følelser giver mig tårer i øjenene. Vi står præcist i det samme og jeg kan genkende det hene. At udskyde vores bryllup fra 2020 til 2021 forener ikke vores drøm om barn nummer 2. Men 2022 føles så uendeligt langt væk for os, når man har drømt længe og sparet op til at fejre kærligheden.
  Kæmpe respekt for, at i har truffet jeres beslutning. Vi holder fast i 2020-bryllupsdrømmen (også september) lidt endnu ❤️

  • Reply
   merimeri
   27. maj 2020 at 22:46

   Kæreste Nana, hvor er jeg uendeligt ked af at høre at I og jeres bryllup også er ramt. Hvor jeg håber, at I i sidste ende vil få præcis den dag i har drømt om til september. Jeg vil krydse fingre for jer! Og hvis ikke, så vil jeg bilde mig selv ind, at 2022 kommer hurtigere end vi regner med – især hvis der kommer et barn nummer 2 ind imellem ❤️ Klem til dig

Kommenter