Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

3. april 2017

Ej hvor har jeg altså glædet mig til at være tilbage på bloggen! Det markerer nemlig, at den sidste flyttekasse nu er pakket ud, og at jeg er sådan nogenlunde på plads i lejligheden på Vesterbro. Den seneste uge har været fyldt til randen med flyttekoordinering – og flyttefrustration, rare hverdagsaftaler, weekenddrinks og en insisteren på at komme igennem alle flyttekasserne og en tiltrængt forårsrengøring, selvom førnævnte weekenddrinks resulterede i et noget træt hoved både lørdag og søndag. Med sådan et program, har der ikke været meget tid til bloggen, og jeg kom frem til, at alle de skriblerier, som jeg gerne ville have delt med jer, blev lagt på hylden, til jeg var igennem flytningen. Man kan ikke altid det hele, og det er virkelig noget, jeg øver mig på at blive bedre til at acceptere, når det sjoveste ville være, at kunne sige ja til det hele.

Nuvel, nok var ugen travl, men den var ikke for travl til, at jeg huskede at snuppe billedglimt fra nogle af de rare øjeblikke, så dem kommer der traditionen tro et lille rart tilbageblik på her.

img_1449

II Sidste uges travlhed kom til at fylde lidt ekstra, da min flytning blev rykket to dage frem. Onsdag eftermiddag kunne jeg således lukke den sidste flyttekasse sammen, og for sidste gang lukke døren efter mig på Nørrebro. Og selvom det kun blev til to måneder i lejligheden, så var Nørrebro i den grad nået at vokse på mig, og jeg har lovet mig selv at blive bedre til at bruge den del af byen fremover II

img_1496II Torsdag efter arbejde satte min veninde Maj og jeg kurs mod IKEA’s popup showroom på Strøget – og jeg blev simpelthen så glad af deres svævende plantevæg. Sådan en gad jeg godt installere derhjemme! II

img_1453II Efter IKEA stroll satte vi vores veninde Christina i stævne på Fætter Fætter, hvor den stod på torsdagstoast og lemonade. Og den kombination er altid en god ide II

fullsizerenderII Sådan en udsigt her, minder mig om, at man af og til skal huske at kigge op, hvor de fineste farver og bygninger overrasker en II

img_1456II Årets første udendørs gin&tonic med de sødeste kolleger, som er perfekt start på weekenden II

img_1469II Søndag overvandt jeg mine tømmermænd, og stod op og lavede morgenmad til Mads, som også var lidt ramt efter en påskefrokost dagen før. Og jeg glæder mig til endnu flere sløve weekendmorgener i det bedste selskab ♥ II

img_1481II Et stensikkert tegn på, at foråret for alvor er over os, er når Kødbyens Mad & Marked genåbner til en ny sæson. Der skulle jeg selvfølgelig forbi igår, hvor Kødbyens Is fik lov at stå for dagens fristelse II

img_1480II Selvom sidste uges højdepunkt selvfølgelig var at vende tilbage til Vesterbro efter 7 måneders adskillelse, så medførte det også en del begejstring, da jeg i weekenden fandt denne granitkasse stillet til storskrald i vores gård. Den blev straks adopteret og udgør nu det fineste sidebord i vores stue II

    Kommenter