Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

31. maj 2020

 

Jeg håber, I nyder pinsesolen og den lange weekend. Den faldt på et tørt sted her, og jeg kunne nærmest græde af lettelse over, at weekenden i denne omgang er hele tre dage lang, efterfulgt af en kort arbejdsuge. Hvilken lykke. Nola har været gavmild med os på søvnfronten, og har de sidste to dage sovet til mellem 7:30 og 7:45, og således føler jeg mig for første gang i en uge udhvilet og ovenpå.

Efter en tiltrængt fredagsmiddag med en veninde, frokost hos min svoger og svigerinde igår, og legepladshæng med venner og veninder her til formiddag, har vi heller ikke flere planer for resten af weekenden, og det passer mig storartet. Så er der nemlig masser af tid til bare at hænge ud i solen, som nu, hvor jeg har slået mig ned i gården og vil bruge Nolas middagslur på at få startet på nogle af alle de mange blogindlæg, jeg har i tankerne. Fra kalenderkig og juniplaner til ønsker om boligforandring og et garderoberegnskab. Aller først starter jeg dog med denne uges små rart glimt fra ugen, der lige om lidt er forbi. Selvom det mentalt føles som lørdag. Længe leve det!

II På vej ud i sommerlandet med genfundne sommerklæder. Denimjakke, hva? Holder sådan en stadig i 2020? Den er bare så nem at trække på til de kølige sommermorgener, og på mirakuløs vis lader den altid til at passe til resten af outfittet. Billedet blev taget inden vi var på vej ud til endnu en formiddag med sommerhuskig. To huse mere til repertoiret, men desværre heller ikke denne gang det rigtige. Vi leder videre … II

II Nola melder også klar til sommer. Dør en lille smule over, hvor sødt det er med solbriller i miniature-størrelse. Og imod alle odds har hun faktisk ikke noget imod at have dem på. De er i øvrigt fra Izipizi og er købt hos Luksusbaby.dk, hvis nogle af jer også skulle være på udkig efter børnesolbriller, der rent faktisk er pæne II

II Nogle af sidste weekends loppefund, som allerede har fundet sig godt til rette herhjemme; skål og vase II

II Torsdagsmiddag med savnet veninde på Retour Steak, som altså i min optik laver nogle af de bedste bøffer til prisen. Det sker så sjældent efterhånden, at vi spiser rødt kød, så når det sker, skal det gøres ordentligt, og dér kan man altså altid regne med tilberedningen på Retour! II

II At have fået nogle åbne hylder op i vores køkken, glæder mig dagligt, eftersom pæn keramik gør mig oprigtigt glad. Senest har jeg fået føjet en smuk te-kande, som jeg har været heldig at få tilsendt i gave fra Bitz (således reklame) II

II I fredags fejrede Nola og jeg weekendens komme med en dele-is fra nyåbnede Østerberg is på Enghave Plads. Vi faldt i snak med et par, der sad nær os, og manden var så sød at spørge, om han ikke skulle skyde et par billeder af Nola og jeg, fordi det er så sjældent man husker at få taget billeder sammen med sit barn. Hvilket han har en god pointe i. Jeg var så rørt over, hvor sød og næstekærlig hans tanke var, og det glæder mig at kunne tænke tilbage på den stund, som jeg har billederne her gemt II

II Lørdagens frokost føles ægte som sommer. Jomfruhummerhaler fra grillen og nye danske kartofler og asparges. Jeg har kunne leve af det her resten af sommeren, så er det sagt! II

II Den sødeste croissant-bande. Føler mig stadig meget, meget heldig over den mødregruppe, jeg kom i, hvor flere af dem i dag er blevet til veninder, og hvor vores kærester og børn hygger sig mindst lige så meget sammen, som vi mødre gør ♥ II

    Kommenter