Hverdagsliv

FREDAGSPOST

20. september 2019

Hej venner, rigtig glædelig fredag!

Er I klar til weekendens komme, eller måtte hverdagen godt lige have strukket sig over en enkelt dag mere? Jeg er på sidste hold i denne omgang, for synes godt nok de seneste dage er gået forsvindende hurtigt. Jeg mener, det var jo mandag morgen lige for et øjeblik siden?

Weekenden vi står over for nu, har jeg også på fornemmelsen kommer til at være forbi i løbet af et splitsekund. Vi står nemlig også for et program fyldt med gode sager. En lille fødselsdagsmiddag for mine forældre, lillebror og bedsteforældre i aften. Helt nede på jorden og en lille samling, var hvad jeg kunne overskue i år. Det er ikke ligefrem fordi, det har skortet på festlige samlinger dette år, hvor vi både har holdt stor barnedåb og 1 års fødselsdag. Således er jeg mere end ok med at mit fødselsdagsshow bliver holdt på et minimum. I næste uge samler jeg en god håndfuld af mine tætteste veninder til fødselsdagsmiddag ude i byen, og så kan jeg med ro i sindet sige, at jeg har fået det optimale ud af at runde endnu et år.

Udover fødselsdagsmiddag byder weekendprogrammet på bryllup i Tisvilde i morgen. Kjolerne hænger klar, og glæder mig så meget til en festlig dag og aften hvor vi fejrer det bedste livet har at byde på; kærligheden. Og vi er heldige at have fået et værelse på strandhotellet, så for første gang i nu 14 måneder skal Mads og jeg sove en uforstyrret søvn, bare ham og jeg. Det er første gang Nola skal sove uden mig, og selvom jeg ved, at mine tanker kommer til at vandre hjem til hende og mine forældre, der har indlogeret sig hjemme hos os på Vesterbro, en hel del gange i løbet af aftenen, så har jeg også rimelig ro i maven over, at det nok skal gå. Nola sover så dårligt i forvejen, og jeg tænker, at det ikke rigtig kan blive værre end dét, og som min mor siger, så har hun jo søndagen til at indhente søvn i. Så selvom Nola skal undvære mine bryster en hel nat, hvilket nok især er dét, jeg er nervøs for, er hun tryg og glad ved min mor, så de skal nok finde ud af det sammen. Og søndag formiddag engang er vi hjemme igen.

I den idelle verden skulle søndagen bruges på at ligge i fosterstilling på med tømmermænd på sofaen, binge watche seneste serieafhængigheder The Letdown og Working Moms kun afbrudt af et hente noget snasket takeaway. I virkelighedens verden bliver det nok nærmere noget med en tur på legepladsen og ekstra meget opmærksomhed til Nola, nu hun har måtte undvære os et helt døgn. Men tømmermænd på på Skydebanens legeplads kan helt sikkert også noget …. #livetsomforældre

Hvad med jer? Hvad byder jeres weekend jer? Er der udsigt til tømmermænd eller skal weekenden forceres fuld af overskud? Som altid har jeg samlet en håndfuld gode weekendideer til jer.

 • De lover det smukkeste sensommervejr i morgen, så hvad med at udnytte det til en tur i det blå med kig til de efterhånden gyldne efterårsfarver? En tur i Dyrehaven eller Bernstoffsparken måske? Med kaffe i termokoppen og  en madpakke i tasken. Septemberpicnic kan virkelig noget!
 • Det samme kan serien The Letdown, som i stil med Working Moms er virkelig sjovt og no brainer agtigt tv for alle os der stadig prøver at finde os helt til rette i rollen som forældre. Begge kan ses på Netflix.
 • Designers Remix holder lagersalg i Nørrebrohallen i dag og i morgen.
 • Du kan også udnytte det gode vejr lørdag til at give en hjælpende hånd med, når Nordic Ocean Watch arrangerer Clean Up Day ved Amager Strand. Et virkelig fint og vigtig tiltag, hvor alle kan være med. Det er fra 10-12, og der er gratis kaffe, hvis du medbringer egen kop.
 • Har du heller ikke fået kastet dig over dette års omgang af Gift Ved Første Blik? Så er det måske ved at være på tide. Programmet trækker i disse dage et væld af overskrifter, og skaber debat rundt om i landet, og det tyder på. Nogle krummer tæer over udviklingen, mens andre ikke kan få nok. Sikkert og vidst er, at jeg i hvert fald skal få det set snarest muligt, så jeg kan være med på efterdønningerne af debatten.
 • Reply
  Amalie
  20. september 2019 at 17:35

  Det lyder som nogle dejlige planer I har, omend weekenden nok er ovre på fem minutter, som du også spår. Jeg kan desværre ikke bruge dine tips i denne omgang, da min weekend er fyldt med gode og rare ting, men jeg vil gerne rose dig og opfordre dig til at fortsætte med sådanne indlæg. Det er så god inspiration for mig og så synes jeg at det er hyggeligt at læse et kort recap over din uge, men også alle de gode ting som weekenden byder på. Der er altid garanti for et smil på læben 🙂 Kh!

  • Reply
   merimeri
   23. september 2019 at 22:07

   Ih en dejlig kommentar Amalie! Fredagsposten er faktisk et af de skriv, jeg har været i tvivl om hvorvidt jeg skulle fortsætte med, fordi der sjældent er den store respons på det. Men skønt at i hvert fald én værdsætter dem udover mig selv 😅
   Håber du har haft den dejligste weekend fyldt med gode sager!

 • Reply
  Julie Koch
  21. september 2019 at 8:22

  Det lyder som en skøn weekend! Her står den på arbejde hele weekenden. Og noget tyder på dobbeltvagt både lørdag og søndag #livetsomsygeplejerske

  • Reply
   merimeri
   23. september 2019 at 22:09

   Pyha Julie, du fortjener en ny weekend ovenpå sådan en omgang! Sejt du bruger weekenden på at tage dig godt af dem, der har brug for det.

Kommenter