Hverdagsliv

OUT OF OFFICE

17. november 2017

img_5500

YES! Så blev det endelig ferietid, og jeg er mere end klar. Sommertøjet er pakket, håndbagagen er fyldt med rare sager, der kan gøre den 10 timer lange flyvetur mere behagelig, og auto signaturen er sat til. 16 dages ferie, sæt igang.

Jeg har ikke haft tid at forberede noget til bloggen, og måske det i virkeligheden er meget sundt med en form for online detox, selvom den der følelse af utilstrækkelighed nager en lille smule, fordi jeg ikke har haft tid til at få forberedt en masse indhold til bloggen, mens jeg holder ferie. Nåh, jeg pakker den dårlige samvittighed sammen og lader den blive hjemme, mens jeg holder lidt fri. Fra både bloggen og den dårlige samvittighed. Til gengæld kommer jeg helt sikkert til at opdatere  mere regelmæssigt på instagram, og der håber jeg, at I vil følge med (@merimeri.dk).

Og når min rastløshed sætter ind, kan jeg garanteret ikke holde mig helt fra bloggen alligevel, så mon ikke der også nok skal komme lidt lyd herinde, mens jeg er væk. Indtil da, hav det dejligt venner og sørg nu for at få slappet lidt af i november inden julestressen sætter ind. 

Vi ses til December ♥

    Kommenter