White fur

Forårsfornemmelser
Acne knit / A.O. tee / DIY skirt / Acne boots / Rings from Ysl / Maria Black / Jane Kønig / Line & Jo rings / H&M; necklace

Har enorm optur over at de her billeder kunne tages uden fare for forfrysninger og uden gener fra sne. Foråret kommer snart, kan I mærke det? Denne fornemmelse medførte også at jeg iførte mig lyse klæder idag og I plejer heldigvis at være gode til at tage imod farver på bloggen! Min dag blev startet ud med en gang morgentræning, og ellers har den bare stået på hygge herhjemme. Jeg starter i skole på tirsdag, så nyder virkelig de sidste fridage her, inden et forår der byder på to ret store og omfangsrige opgaver på studiet. I aften står den på kolde øl og pizza på Mother med en veninde. Man skulle jo nødigt have trænet forgæves ikke? 😉

18 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

White fur