Hverdagsliv

Nyt år? Nyt hår!

1. februar 2013

Jeg (eller rettere sagt, mit hår) trænger til fornyelse, kærlighed og pleje. Jeg er enormt konservativ når det kommer til mit hår. Bliver ikke klippet mere end 2 gange om året og altid kun spidser, så jeg kan bibeholde mit konservativt, kedelige og lange hår. Og dog. For nogle år siden fik jeg nemlig klippet page (som I kan se). Endte dog med at fortryde det ca. lige så hurtigt som håret var blevet klippet af. Mest af alt fordi det der korte hår dælme ikke efterlader mange stylingmuligheder tilbage. Har også forsøgt mig med lidt mellemlangt hår, men ender altid tilbage til mit lange hår.
Men altså .. Mit hår og jeg keder os lidt efterhånden, og jeg overvejer derfor lidt at bestille frisørtid i morgen og få gjort noget ved sagen. Gad jo godt ikke (igen), at tage til frisøren for at betale 500 kr + for at få klippet 2 cm af mit hår, men er også bange for at ende med at fortryde det igen hvis jeg kaster mig over en page. Mellemlangt hår er nok løsningen, men måske det også bare er lidt kedeligt.
Hvad synes I?
 • Reply
  Penille
  1. februar 2013 at 15:47

  Måske bare få klippet pandehåret anderledes også måske noget farvespil, ka jo gøre meget også behøver der ikk blive klippet så meget af. 😉

 • Reply
  Line S.
  1. februar 2013 at 15:50

  Pandehår har jeg også overvejet et utal af gange, men desværre har jeg en hvirvel som gør at det ikke rigtig kan lade sig gøre. Farve er også et godt bud. Er bare lidt sart over for min egen røde hårfarve, for tænk nu hvis en ny farvning gjorde at min naturlige hårfarve blev anderledes?! 😉 Det konservative sidder godt fast kan du nok forstå 😉

 • Reply
  penille
  1. februar 2013 at 16:35

  men du ka vel godt få klippet pandehår selv om din hvirvel er der, du behøver vel ikke ha det så det hænger lige ned men stadig er til siderne,.
  Tror der ville sku ret mange farvninger til inden din egen hårfarve ville ku ændre sig, og du behøver jo ikke farve det helt men bare få lavet noget spil i, gør en verden til forskel

 • Reply
  Ditte
  1. februar 2013 at 16:54

  Hvad med noget ala Elin Kling? 🙂 Fx. det hår hun har på dette link: http://www.styleite.com/power-grid/Style+Bloggers/elin-kling/

 • Reply
  Line S.
  1. februar 2013 at 16:57

  Det ser jo SÅ lækkert ud! Er hermed gemt i inspirationsmappen. Tak Ditte 🙂

 • Reply
  Jadore blog
  1. februar 2013 at 19:09

  Jeg er vild med din page frisure, den er ret fin 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  1. februar 2013 at 22:24

  Orh, den kender jeg godt! Har altid haft halvlangt lyst hår(min egen hårfarve) med skævt pandehår. Har meget tyndt hår så laaangt hår duer ikke til mig. Ville ellers gerne! Fik mig en page for et års tid siden og har været rigtig glad for det, men nu vil jeg lade det vokse (halv)langt igen og lade mit pandehår vokse med. Så må vi se hvordan det bliver 🙂 Men altså, den er svær. Som pige er ens hår ofte dyrebart! Hehe 🙂

 • Reply
  Trine Lykke
  2. februar 2013 at 6:16

  Åh altså, jeg kan ret godt lide dit "konservative, kedelige" lange hår. Synes det har et smukt fald og din hårfarve gør jeg det aldrig bliver kedeligt… 🙂

 • Reply
  Pixels og Poesi
  2. februar 2013 at 8:46

  Jeg gik jo mellemlangt (skulderlængde) i efteråret og i januar hoppede jeg så på en page. Nogle dage savner jeg det lange, som når jeg ser det fine hår nu, og fordi det er 10 gange nemmere, men jeg er altså også vild med det korte som er lidt anderledes. Jeg får også vildt mange komplimenter for det, og altså, det er hår, det vokser ud igen. 10 centimeter så har jeg en pæn mellemlængde, og der føler jeg egentlig mit hår er langt.

  Jeg vil sige spring ud i det – pagen klæder dig i hvert fald OGSÅ rigtig godt.

 • Reply
  Line S.
  2. februar 2013 at 18:15

  Årh det er jeg vel nok glad for at høre søde Trine, for hvis jeg kender mig selv ret, så bliver det samme gamle hår jeg kommer ud med, efter at have været til frisøren i næste uge 😉

 • Reply
  Line S.
  2. februar 2013 at 18:17

  Hehe ja præcis, og egentlig er det jo dybt skørt, eftersom håret jo vokser ud igen. Håret er bare så stor en del af ens udstråling synes jeg, og hvis man skal gå et halvt til et hel år og være ked af sin frisure, så er der altså heller ikke meget ved det.

 • Reply
  Line S.
  2. februar 2013 at 18:19

  Tak, det var sødt sagt. Fik også mange komplimenter for den dengang, men ikke helt nok til at opveje savnet til mit lange hår desværre!

 • Reply
  Line S.
  2. februar 2013 at 18:23

  Det lyder egentlig meget fornuftigt med at tage det korte hår lidt i etaper – fra langt til mellemlang til kort. Mine krøller/fald i håret gør bare at jeg med en page er nødt til at glatte håret hver dag, fordi det ellers bliver lidt troldehårs-agtigt og står meget lidt klædeligt ud til siden.
  Under alle omstændigheder så tak for peptalken – forhåbentlig den hjælper lidt på modet, når jeg sidder i frisørstolen om en uge 😉

Kommenter