Hverdagsliv

Where did the sun go?

3. februar 2013

Monki coat / Acne scarf / American Apparel clutch / BZR knit / Samsøe Samsøe skirt / Gardenia boots

Selvom jeg elsker kontraster, så synes jeg måske overgangen fra det fineste forårsvejr igår til gråvejr og bidende vinterkulde idag, er lige markant nok. Jeg.vil.ha.forår.NU. Ikke desto mindre har jeg haft den dejligste søndag. Lagde ud med en omgang træning, derefter brunch og nu er min kæreste og jeg lige kommet hjem fra Glyptoteket. Jeg vil gerne udnytte mange flere af de kulturelle oplevelser og tilbud som København byder på, så da vi så at der er gratis indgang på Glyptoteket om søndagen, så blev vi enige om det var et godt sted at starte. En dag vil jeg prøve at være turist i egen by – efter lidt over 4 år i København, er der nemlig stadig alt for mange obligatoriske turistattraktioner, som jeg aldrig har set eller oplevet. 
Kender I til nogle (gerne gratis) seværdigheder eller oplevelser i København som er anbefalelsesværdige?
Nederdelen er i øvrigt ny, og den er sådan en jeg ikke vidste jeg manglede, før jeg fik prøvet den på. Synes printet er så smukt, og den er sådan en som lige pepper et hverdagsoutfit lidt op. Glæder mig også allerede til at kunne iføre mig den til sommer med bare ben, en hvid tee, aviators og grove sandaler. 
 • Reply
  Katrine Guldbæk
  3. februar 2013 at 17:20

  Åh ja, lad det nu bare blive forår. Heldigvis begynder det at blive lysere. Er helt vild med dit outfit, den nederdel er rigtig god til dig 🙂

 • Reply
  Jadore blog
  3. februar 2013 at 17:58

  Du ser rigtig fin ud 🙂

 • Reply
  L Nielsen
  3. februar 2013 at 18:59

  Den er så fin til dig den nederdel! Jeg følger selv denne blog; http://suihovedstaden.dk/ der kommer forskellige events der er gratis eller billige man kan deltage i. Både koncerter og andet spændende! Held og lykke med at være mere turist i københavn!

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  4. februar 2013 at 9:18

  Sikke en fantastisk nederdel Line!
  Og hvor er det bare et gennemført outfit 🙂

 • Reply
  Line S.
  4. februar 2013 at 10:01

  Tusind tak søde Katrine 🙂

 • Reply
  Line S.
  4. februar 2013 at 10:01

  Tak Karina 🙂

 • Reply
  Line S.
  4. februar 2013 at 10:03

  TAK! Og fedt med tip til blog, den må jeg straks ind og følge!

 • Reply
  Line S.
  4. februar 2013 at 10:03

  Årh hvor er du sød! Er også virkelig begejstret for nederdelen, så forudser mange lykkelige stunder sammen 😉

 • Reply
  Anna-Nathalie
  9. februar 2013 at 13:27

  Ret fin nederdel! 😀

 • Reply
  Line S.
  9. februar 2013 at 16:23

  Tak 🙂

Kommenter