Hverdagsliv

Wardrobe challenge – Day 1

22. oktober 2013

Moss Copenhagen dress / H&M; blazer / Pavement boots / Line & jo rings

I var mange der var mindst lige så begejstrerede for hende Betty, som jeg var, og her er hun så i aktion. Føler mig SÅ godt tilpas i den, og ved at det bliver sådan en kjole jeg vil trække over hovedet alle de dage jeg har behov for at føle mig sej i tøjet på et kort øjeblik. Har stylet den med mønstret kort jakke, og synes faktisk de to går ret godt sammen?! 
Jeg har dedikeret ugen her til en wardrobe challenge. Jeg skal hver dag iføre mig et eller flere items fra garderoben, som ikke har været i brug de seneste 3-4 måneder, for på den måde at få øjnene op for alle de gode ting min garderobe allerede består af. Måske det også ville hjælpe på mit konstante behov for at købe nyt-
Det er måske lidt let købt at ligge ugen med at iføre sig en ny kjole på udfordringens første dag, men jeg havde ikke lyst til at vente en hel uge på at indvie kjolen, så sådan blev det. Har dog allerede udset mig en nederdel til morgendagens outfit, som ikke har været brugt i … tja, det kan jeg ikke engang huske .. men det er længe siden! Håber lidt jeg kan nå at få taget outfitbilleder de fleste af dagene, så I kan følge med i projektet, hvis I har lyst?
 • Reply
  Colombe de la paix
  22. oktober 2013 at 18:19

  Det er et super mønstermix! Har virkelig svært ved det selv, synes jeg, men du har ramt plet 🙂
  Og vil rigtig gerne følge med i din challenge. Lyder som en god idé 🙂

 • Reply
  monica
  22. oktober 2013 at 18:23

  go røv Linus <3

 • Reply
  Karina
  22. oktober 2013 at 19:00

  Kjolen er bare så flot 😉 Jeg er vild med printet 🙂 Har også et par bukser i det print 😉

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  22. oktober 2013 at 19:07

  Hvor er den lækker til dig Line!! 🙂

  Og hvor lyder det bare som et spændende projekt – Jeg glæder mig til at høre, hvordan det går!

 • Reply
  Stine
  22. oktober 2013 at 21:21

  Jeg er pjattet med din kjole ;D Hehe.
  Det lyder som en god idé, at få nogle af de lidt ældre garderobesager i brug.

  /Stine

 • Reply
  Lullumut
  22. oktober 2013 at 22:52

  Alt for lækker kjole, og hvor sidder den bare godt på dig! 😀 *piift*
  Fedt projekt, glæder jeg mig til at høre mere om 🙂

 • Reply
  Line S.
  23. oktober 2013 at 11:01

  Du giver mig helt røde kinder Louise. Tusind tak! 🙂

 • Reply
  Line S.
  23. oktober 2013 at 11:01

  Haha og jeg er pjattet med at du tippede om den 😉

 • Reply
  Line S.
  23. oktober 2013 at 11:02

  Tusind, tusind tak søde Ida. Og dejligt du gerne vil følge lidt med i min wardrobe-challenge!

 • Reply
  Line S.
  23. oktober 2013 at 11:02

  Jeg kiggede faktisk godt på bukserne i samme print. De er virkelig også fine og ser SÅ behagelige ud.

 • Reply
  Line S.
  23. oktober 2013 at 11:02

  Haha dét kan du selv have 😉 <3

 • Reply
  Line S.
  23. oktober 2013 at 11:03

  Man skal bare kaste sig ud i det. Er sikker på du vil være rigtig god til og i mønstermix også!
  Og fedt at du vil følge lidt med i min challenge 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  23. oktober 2013 at 16:37

  Må hellere komme i gang så 😉
  Tjekkede iøvrigt kjolen ud i dag, men jeg har en anden kjole fra Moss i samme print, så jeg tænker, at det måske er lidt overkill. Haha 😀 Og kunne ikke lige se kjolen i andre farver/print. Ved du om de har lavet den i andre udgaver?

 • Reply
  Stine
  25. oktober 2013 at 11:12

  Virkelig lækker kjole – og den sidder jo så smukt også 🙂 Hvordan er den i størrelsen? Er meget fristet til at klikke den hjem!

 • Reply
  Line S.
  25. oktober 2013 at 13:11

  Tusind tak Stine! Den er helt normal i størrelsen. Jeg har min i small som også er min vante størrelse. Den er ret stretchy, så hvis man svinger mellem 2 størrelser, så ville jeg klart tage den mindste.

 • Reply
  Line S.
  25. oktober 2013 at 13:38

  Godt du var fornuftig!
  Ved faktisk ikke om kjolen er lavet i andre farver, men tjek evt deres hjemmeside. Der plejer man at kunne finde hele kollektionen, og det skulle undre mig om ikke den var i andre farver også. Det synes jeg de fleste af deres styles er.

Kommenter