Hverdagsliv

KALENDERKIG #25

11. maj 2020

Mandag har det med at være en udskældt dag, og ovenpå en lang weekend kan vejen tilbage til hverdagen føles ekstra strid. Men i denne omgang har jeg simpelthen ikke en finger at sætte på mandagen, og jeg føler mig høj og glad på dagens bedrifter. Jeg holder nemlig stadig fanen højt, når det kommer til at starte dagen med en grundig to-do liste, og det er altså virkelig tilfredsstillende at arbejde sig igennem dagen og se listen med punkter, der endnu skal klares, blive kortere og kortere. I skrivende stund mangler jeg bare én ting, og det er indlægget her. Ugens kalenderkig. Så lad os komme igang.

UGE 20

MANDAG

Starten på anden uge med Nola tilbage i vuggestue og jeg synes faktisk allerede, at vi har fundet os tilbage i rytmen. Det er så rart, og giver i den grad noget sjælero igen at have en fokuseret arbejdsdag, der ligger inden for normal kontortid, og ikke spredt ud over tidlige morgentimer, middagslure og sene aftener.

Rytmen i dag har været, at jeg afleverede Nola, derefter susede jeg afsted og fik handlet ind til ugen (længe leve nye vaner efter Corona). På vejen hjem nåede jeg også lige et stop hos blomsterhandleren. Det skal være min nye mandagstradition. At starte min uge med friske, farverige blomster. Det er en lille ting, men en kæmpe lykke på hjemmekontoret. Derefter hjem og igang med arbejdet, der i dag har budt på en masse gode møder. Sådan nogle der giver overblik og energi, og de har nok også hjulpet til det gode mandagshumør.

Når jeg om lidt kan holde fyraften, har jeg en sofadate med Mads. I selskab af frugtsalat (yndlings treat når det skal være syndigt på den ikke alt for usunde måde) og Bonusfamilien på Netflix. Har I set den? Virkelig god underholdning.

TIRSDAG

I dag har jeg en arbejdsdag med færre møder, og derfor mere tid at få handlet på de projekter, der er ved at blive sat igang. Rejsebranchen er jo i den grad nødt til redefinere sig selv i denne tid, og selvom både omstændigheder og konsekvenser er ulykkelige, er det også på sin vis spændende med denne genstart.

Om eftermiddagen har jeg en metro-udflugt med Nola. Hun er mega fascineret af busser og tog for tiden, så jeg tænker at slå to fluer med et smæk og gøre en udflugt ud af det, når jeg skal til ydre Frederiksberg for at hente den fineste flæsekrave fra Studio Vy, som jeg har bestilt.

Aftenen vil jeg bruge i selskab med en veninde, en kop te og raske skridt i benene.

ONSDAG

Har jeg ikke det store for udover arbejde. Mads skal ud at cykle på Fælleden med en kammerat om aftenen, så jeg er alene hjemme, og skal bruge aftenen enten på at indhente arbejde, hygge med bloggen eller slå mig løs med den nye sæson af Workin’ Moms. Det bliver et svært valg.

TORSDAG

Skal formiddagen bruges på Hvidovre Hospital, hvor vi endelig er blevet genindkaldt til at få tjekket op på Nolas hofte/fodstilling. Hun har siden hun har lært at gå haft en tendens til indadvendt fodstilling, og det tyder desværre ikke på, at hun er ved at vokse fra det, så nu skal vi have tjekket op på, om der skal gøres noget. Jeg håber det ikke. Af uforklarlige årsager bliver Nola helt ulykkelig ved synet af og kontakt med læger/sygeplejesker/tandlæger, så jeg forestiller mig, at det bliver en lidt lang formiddag for os alle. Vi holder hende derfor hjemme fra vuggestue resten af dagen, og må efterfølgende arbejde på skift.

Sidst på eftermiddagen har vi forhåbentligt en aftale om en fremvisning af et sommerhus, som vi begge er meget spændte på at se. At dømme ud fra billedet og økonomi, ser det helt rigtigt ud.

Når Nola er puttet, har jeg endnu en aften-gåturs aftale med en veninde. Det er virkelig en god og rar måde at få indhentet sine skridt på, når de fleste dage går med stillesiddende arbejde.

FREDAG

Ugen føles så kort, når man her i løbet af en halv times tid, allerede har skrevet kalenderen frem til fredag. Forhåbentlig ugen ikke kommer til at føles helt så hurtigt forbi, som indlægget her ellers lader op til. Dagen skal blot gå med at binde en sløjfe på de sidste arbejdsopgaver og gøre status på de igangværende projekter, inden weekenden kan skåles ind. Og det skal den. Skåles ind! I iskold Riesling, og med udsigt til fredagssushi. Vi vil flotte os og hente fra Sticks, som vi ikke har fået sushi fra i evigheder. Måske ovenikøbet skåle på en sommerhusdrøm, der er tæt på at blive indfriet? Åh, det er spændende.

LØRDAG-SØNDAG

Efter at have brugt de sidste tre weekender ude af byen, har vi i denne weekend ikke planer om at skulle noget som helst. Og det bliver egentlig også lidt rart. Jeg glæder mig til sløvt morgenbord, en familieløbetur sammen, tid på legepladsen og ellers bare at nusse rundt herhjemme og på Vesterbro.

    Kommenter