Hverdagsliv

SOMEBODY’S TURNING 26!

1. september 2014

Adlinks: 1 (here) / 2 (here) / 3 (here) / 4 (here)

Inden længe fylder jeg år, 26 af slagsen. Jagten er sat ind på den bedste kageopskrift, sej fødselsdags oppyntning, gaveønsker (mere om dem senere) og selvfølgelig fødselsdagsKJOLEN. Jeg har inviteret 20 af de sødeste mennesker jeg kender til fødselsdagsfest, og hvis ikke dét er anledning til et nyt kjolekøb, så ved jeg ikke hvad er.
Regner med at modellen bliver en Asos, fordi 1) de har et fantastisk udvalg, 2) priserne er gode og 3) koden “ASOSGLAMOUR” giver stadig 20%.
Som en søndagsoverspringshandling igår kiggede jeg hele kjoleudvalget igennem, hvilket vil sige at jeg har klikket mig igennem mere end 2400 kjoler. Det antal er blevet kogt ned til ovenstående 4 favoritter, hvor især nummer 3 pt rangerer øverst på hitlisten. Synes den er så fin med den smalle silhuet og så den oversized sløjfe bagtil. Desuden ville det klæde mig at gå udenom de sorte kjoler for en gangs skyld 😉
Hvilken er jeres favorit?

XX

Soon I’m turning 26. The hunt for the best cake recipe, decoration, birthday wishes and of course the birthday DRESS is started. As a procrastination I yesterday went through ASOS’ entire selection of dresses. I managed to boil it down to these four favorites, and especially dress number 3 is placed quite high on the hit list. I love the narrow silhouette and the oversized bow at the bag as a contrast. Moreover I would love to wear something other than black for a change.
Do you have a favorite? 

 • Reply
  Colombe de la paix
  1. september 2014 at 8:09

  Nr. 1 eller 3. Jeg synes, at nr. 2 er en smule hverdagsagtig (i hvert fald i sit snit). Nr. 4 bliver lidt for sommerlig med sin bare skulder og helt hvide farve.Jeg holder nok mest på nr. 3 – hvem kan stå for den ryg? 🙂

 • Reply
  Kamilla M
  1. september 2014 at 8:56

  Hej søde Line. Rabatkoden virker ikke længere, forsøgte at få den til at virke i går. Håber du får en god første arbejdsdag i praktikken i dag 🙂 Knus

 • Reply
  Oh My Gown
  1. september 2014 at 10:20

  Helt sikkert også 3'eren! 🙂

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  1. september 2014 at 11:55

  1 & 3 er noget så fine og må være mine favoritter 😉 Og uha ja, man kan nemt bruge mange timer på at kigge asos' kjoleudvalg igennem, de har jo SÅ mange! 😀

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  1. september 2014 at 12:01

  Jeg tror også du kunne være noget så fin i nr. 3. Den er klassisk, men stadig ung og frisk. ASOS har i øvrigt ændret koden så kun engelske kunder kan bruge den, men have10 giver 10%

 • Reply
  Lullumut
  1. september 2014 at 21:38

  Jeg stemmer for nr.2 🙂 Den kan du bruge året rundt og til både job og fest 🙂

 • Reply
  Line
  3. september 2014 at 17:47

  Gode overvejelser Camilla, jeg holder fast i 3'ere! 😉

 • Reply
  Line
  3. september 2014 at 17:48

  Årh det var da irriterende. De har åbenbart ændret den til kun at gælde for UK-kunder nu 🙁 Men tak for lige at tippe det videre. Knus

 • Reply
  Line
  3. september 2014 at 17:49

  JA!! Tror ALLE mine festkjoler er købt derinde, men synes også det er lidt fantastisk at man kan finde en lækker kjole, ofte til under 400 kr.

 • Reply
  Line
  3. september 2014 at 17:49

  3'eren it is! 🙂

 • Reply
  Line
  3. september 2014 at 17:50

  Ej hvad bildet de sig ind, sådan at forskelsbehandle 😉 Nåh men tak for tippet under alle omstændigheder. Jeg må nøjes med 10% rabat så. Og synes du har helt ret i dine betragtninger omkring nr. 3, så er også endt med at klikke den hjem.

 • Reply
  Line
  3. september 2014 at 17:51

  Den er virkelig også fin, men tror jeg vil give Camilla ret i at den bliver lidt for hverdagsagtig – og når nu det er til en fødselsdagsfest, så tænker jeg at det godt kan forsvares at gøre lidt ekstra ud af kjolen 😉

Kommenter