Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

13. september 2016

Det kniber lidt med at få opdateret bloggen så ofte, som jeg gerne ville for tiden, men hverdagen er lige nu lidt kaotisk og kræver ekstra af mig. Det er dog også i lige præcis sådan en tid, det giver særligt god mening at huske på de små, rare hverdagsstunder, som en påmindelse om alt det gode, der også er. Så det vil jeg gøre. Lade den seneste tids billedglimt give mig et smil på læben og minde mig om, at selv i tider, hvor bekymringer synes at overskygge glæden, så er der altid øjeblikke i hverdagen, som får bekymringerne til at falde i baggrunden.

IMG_9097// En sen lørdagsmorgen på Dyrehaven – yndlingssted og yndlingsmad på Vesterbro //

IMG_9103// Sensommersol og lørdagsdrinks med min lillebror <3 //

IMG_9196// Ubetinget begejstring i Budapest. Is smager afgjort bedre, når den kommer i den fineste roseudgave //

IMG_9246// Dén her udsigt over en ny storbyfavorit; Budapest, jeg glæder mig allerede til at komme tilbage //

IMG_9250// At fylde 28 år og snige sig til en overdådig kagestund med verdens bedste kolleger //

IMG_9122// At have byen for sig og den her solopgang en tidlig morgen på vej til træning. Magisk //

IMG_9159// Fredagsbar i Budapest med min bedste og ældste veninde ved min side <3 // 

    Kommenter