Det har jeg på

FREDAGSSTEMNING I BUDAPEST

9. september 2016

070916

II ENVII SHIRT II ZARA PANTS (OLD) II BIANCO HEELS (OLD) II RIKA STAR BAG II

Glædelig fredag derude. Jeg er vågnet op i den blødeste hotelseng med min bedste veninde ved min side og udsigt til en dag med fuld sol og 29 grader i Budapest. Og jeg kan ikke komme i tanke om en bedre måde at starte weekenden på.

Vi har planer om at snøre løbeskoene om lidt og begive os ud på en tur rundt i byen, inden vi går ombord i morgenbuffetten. Der er noget næsten magisk over den første løbetur rundt i en ny by, inden den rigtig er vågnet op, og med de mange fine historiske steder i Budapest, har jeg store forventninger til morgenens tur.

Ellers har vi blot tænkt os at tage dagen lidt som den kommer. Gå på opdagelse i byen uden retning, finde de små lokale spots og ellers bare nyde det flotte vejr – og forhåbentlig en masse god mad. Vi har bestilt bord på Zeller Bistro til i aften og så skal vi have udset os et sted til drinks bagefter. Måske her eller her, som Tripadvisor taler godt om. De høje hæle og læbestiften skulle jo nødigt være pakket forgæves.

Uanset hvad har jeg planer om at samle de bedste oplevelser sammen til jeg, så jeg forhåbentlig kan strikke en guide til Budapest sammen, når jeg er tilbage igen på søndag. Indtil da får bloggen lov at holde weekend, men følg endelig med på både instagram (@merimeri.dk) eller på Snapchat (@lineschjelde), hvor der med garanti bliver mere livligt.

    Kommenter