Det har jeg på

GLÆDEN VED DEN SIMPLE GARDEROBE

21. februar 2019

II H&M KASHMIR FRAKKE II H&M KASHMIR STRIK (lignende HER) II ASOS DENIM NEDERDEL (lignende HER) II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II COCCINELLE TASKE II

Jeg har så ualmindeligt meget optur over, at vi nu er nået den tid på året, hvor outfitbilleder om eftermiddagen ikke længere er en umulighed. Billederne her er skudt lige efter klokken 17, hvor Mads akkurat var nået hjem fra arbejde, og det gør altså intentionen om bare i ny og næ at få foreviget og delt mit tøj herinde en smule lettere, når det ikke altid skal klares i weekenden.

Tøjet er en klassisk go-to hverdagsuniform. Enkel nederdel, blød strik, behagelige sneakers. Tjek, tjek, TJEK! Jeg sætter ikke en ny modestandard med det, men det gør mig tilpas og det er nu engang det vigtigste. I hvert fald for mig. Jeg er så fuld af respekt for dem, der kunstfærdigt sammensætter deres outfit dag efter dag, og af og til ville jeg ønske, at det var mig. At jeg var den, der var først på de nye tendenser og udfordrer modenormen med mine modige outfits …

Og så stopper jeg mig selv, og minder mig om, at der også er noget prisværdigt over at have en mere stabil garderobe i et evigt foranderligt modebillede. At kunne genkende mig selv i mit tøj, og forhåbentlig også kunne inspirere bare en lille smule til en klassisk hverdagsgarderobe som ikke altid behøver være foranlediget af pomp og pragt? Den stil er der nemlig nogle andre, der er meget bedre til at bære, end jeg er.

 • Reply
  Maja
  21. februar 2019 at 8:22

  Din stabile garderobe og stil ER virkelig inspirerende og brugbar. 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. februar 2019 at 20:19

   Åh Maja, sikke en dejlig ros. TAK!

 • Reply
  Michaela
  21. februar 2019 at 10:23

  Du inspirerer mig til at “stå fast” ved den stabile graderobe og købe mest af de klassiske basis items/ materialer mv. Så jeg ikke lader mig “lokke” til at købe hurtige trend fix, og tænker mere over, at købe nogle mere langtidsholdbare køb. Jeg kan jeg ikke lade være med at tænke på, om nogle bloggere, der f.eks. får en del tøj “sponsoreret” – virkelig nu også føler sig tilpas i det tøj, farve/ mønstre de viser. Ofte har de jo kun tøjet på en enkelt gang på deres fotos. Måske skifter de tøj umiddelbart efter billederne er i kassen. Du gør det super godt 🙂 Kram

  • Reply
   merimeri
   28. februar 2019 at 20:22

   Søde Michaela, hvor er jeg glad for at inspirere til lige netop sådan et shoppemønster. Det er min fornemmeste opgave! Klem til dig

 • Reply
  Lullumut
  21. februar 2019 at 11:16

  Jeg er helt enig med de andre kommentarer. Det er meget mere inspirerende med hverdags-tøj, som de fleste selv køber og går med 🙂 Hvem går rundt i høje hæle og glitter fra top til tå med et alm. job, barn osv. Det skal være pænt, nemt og komfortabelt 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. februar 2019 at 20:23

   Jeg gør ikke i hvert fald 😉 Og længe leve hverdagskomfort!

Kommenter