Ting jeg kan li'

BEIGE LAYER

20. februar 2019

II H&M KASHMIRFRAKKE II &OTHER STORIES ALPACA CARDIGAN II &OTHER STORIES LEOPARD KJOLE II ZARA STØVLER II 

Hvilken herlig halvvejs-mod-weekend-dag det er i dag. Med fin lyseblå himmel, blid sol og temperaturer der gør, at jeg i skrivende stund sidder med vinduerne åbne, og godt nok klædt i en ulden cardigan, men ikke er i nærheden af at fryse. Det bliver man i godt humør af! 

Onsdag er min mødregruppe dag, og til dagens solskinstrilletur drømmer jeg om lag af beige. En farve jeg ikke har meget af i garderoben, men som jeg efter at have føjet denne fløjlsnederdel til, drømmer om mere af. Den støvede jordfarve, der findes i et væld af fine nuancer, passer nemlig forbavsende godt til alle basisfarverne i min garderobe. Hvid, sort, grå og mørkeblå. Leopardprikket skjortekjole, oversized alpaca cardigan, blød cashmere og skarpe cowboystøvler i krokodillepræget skind. Jeg ku’ godt! 

 

    Kommenter