Ting jeg kan li'

DET VIL JEG LAVE I JULI

1. juli 2018

I rækken af endeløse sommerdage så er jeg ret vild med tanken om, at kalenderen kun skriver 1. juli og vi dermed på papiret har yderligere et par gode sommermåneder foran os. Dét kan jeg godt lige klare. Især med tanke på at de skal bruges på at finde mig til rette i barselsboblen og få alt klar til hende den lille dame melder sin ankomst. Mens juni bød på fuldt program med hele to rejser, to koncerter, et par fødselsdagsfejringer og en hel masse aftaler der ind imellem, så glæder jeg mig nu til en juli, hvor et sløvt sommertempo sætter ind, og jeg håber, at den nye måned kommer til at byde på …

 • Gravidyoga hos Hélt, hvor jeg også gik til fødselsforberedelse. Min træning er gået helt i stå i løbet af juni, fordi min krop higede efter at få lov at slappe af. Men jeg savner min træning, så som et kompromis tænker jeg, at yoga kunne være en god løsning, og jeg har hørt godt om yogaen hos Hélt. Faktisk har de lige nu et introtilbud på deres klippekort, hvor man får 3 klip for 250kr, så det begiver jeg mig ud i. 
 • Et færdigt pusleområde, som jeg også har snølet lidt med at komme i mål med. Ligesom med børneværelset, ahem. Men altså barslen, den er inden for rækkevidde, og jeg satser på, at det er lige hvad der skal til, for at få streget de sidste to-do’s fra listen. 
 • Mere sommerlæsning. På læsefronten lagde juni en god bund, idet jeg fik færdiggjort både Celeste Ng’s Små påsatte brande, Meghan Fee’s Places I stopped on the way home og JoJo Moyes Stadig mig, som i øvrigt alle tre er yderst anbefalelsesværdige. I juli har jeg Thomas Korsgaards Hvis der skulle komme et menneske forbi stående på læselisten. 
 • Dyrke tosomheden ekstra meget og gøre mig umage med kærestetid. Vi har blandt andet planlagt en lille getaway til Gilleleje og et par date nights her i starten af juli, bare lige for at være sikre på, vi når dem, inden vores tosomhed bliver afløst af en ny virkelighed. 
 • Masser af middagslure. Noget jeg aldrig har været særlig god til, men som jeg virkelig gerne vil øve mig på, og jeg tænker at en dvask juli måned er oplagt tidspunkt at starte på det på. 
 • Lidt ekstra selvforkælelse. Jeg skal fx bruge min første officielle barselsdag på at få en gravidmassage hos Moderliv. En gave jeg fik til mors dag af verdens bedste kommende far. Jeg glæder mig helt usandsynligt meget til at kunne lægge på maven for en kort bemærkning. Derudover har jeg også bestilt tid til en klipning hos yndlings Trine hos Kimoli. 
 • Sommersvømning i havet iført pæneste printede mama badedragt fra MAMALICIOUS
 • Reply
  Lina / SelvSkabet.dk
  1. juli 2018 at 17:01

  Det lyder til at din juli bliver en god blanding af skønne oplevelser.
  Her på hjemmefronten ser jeg frem til ferien, som kalder om ganske få dage. De kan næsten kun gå for langsomt 🙂

 • Reply
  Kirstine
  4. juli 2018 at 22:32

  Åh, sikke nogle dejlige ferieplaner. Der er bare noget særligt over juli og den ‘dvaskhed’, du nævner 😉
  Jeg skal (langt om længe!) til Stockholm på tirsdag, og jeg glæder mig simpelthen så meget! Jeg tænker, at jeg skal have et kig på din Stockholm-guide én gang til 😉

  • Reply
   merimeri
   5. juli 2018 at 7:05

   Ih hvor skønt med en tur til Stockholm. Dén misunder jeg dig, for det er virkelig en fantastisk by. Glæd dig – og ja, hav da endelig guiden i baghovedet! God tur 🙂 Klem til dig

Kommenter