Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

2. juli 2018

Godmorgen. Er I så småt ved at have fået øjne og er ved at være klar til en ny uge?

Jeg havde godt nok svært ved at finde ro igår ovenpå en adrenalinfyldt søndag, som både bød på den fineste baby-overraskelse fra mine veninder og familie, og spændingsfyldt landskamp, så jeg nyder at have en sløv morgen i mit eget tempo inden en ny arbejdsdag kalder om et par timer. Selvom det har været lidt hårdt at være hjemme fra ferie og igang med en fuld arbejdsuge, så var sidste uge virkelig en fornøjelse med tid til små rare åndehuller i solen, gensyn med en del af mine favoritmennesker, et væld af god mad, og nåh ja, verdens bedste søndagsoverraskelse som sagt. Som jeg skrev i fredags, så havde jeg en aftale igår med mine veninder Kristina og Nicoline, hvor vi havde planer om is- og badeudflugt et sted nordpå. Badetøjet blev pakket i tasken og jeg cyklede afsted. Undervejs i løbet af dagen havde jeg et kort øjeblik nået at tænke, om der mon var noget babyshover under opsejling, ikke mindst fordi en tømmermændsramt Mads virkede lige lovligt interesseret i om jeg mon skulle have min is i vaffel eller bæger, haha. Jeg havde dog parkeret tanken igen, eftersom de veninder jeg havde set i løbet af ugen, alle lod til at have ret solide søndagsplaner. Derfor blev jeg i den grad også overrasket, da jeg lander hos Kristina og mine veninder, min mor og kusiner springer frem og råber ‘surprise’. Mig der ellers har et veludhvilket kontrolgen, og derfor havde en forudtaget holdning om, at det aldrig ville lykkes nogen at få stablet en overraskelse på benene for mig. Men det gjorde det sgu, og vi havde den dejligste afslappede eftermiddag med hygge, grin og de fineste gaver til baby. Babyshowerkonceptet i dets fulde format er jeg personligt ikke selv så meget til, men at bruge en søndag sammen med så mange mennesker, som betyder alverdens for mig, dét er jeg til gengæld fan af, og pigerne havde orkestreret dagen lige efter mit hoved; med rigelige kuhydrater, bland selv slik og en afslappet stemning.

Den afslappede stemning varede ved lige indtil landskampen i går aftes. Åh for et nervedrama, og et kort øjeblik var jeg næsten helt nervøs for, om jeg skulle sætte fødslen igang, for tror da aldrig jeg har levet mig så meget ind i en fodboldkamp før. Jeg synes det var så ufortjent at vi ikke gik videre, men man må sige, at spændingen blev holdt til vitterligt sidste sekund. Fødslen gik ikke igang trods alt, så jeg snupper lige endnu en mandag som vi kender den – med et kært tilbageblik på nogle af sidste uges rarheder.

II Et eftermiddags pusterum i solen på Sønder Boulevard. Selvom jeg tit og ofte sukker efter at have egen have, så er vi nu istedet ret glade for at bo midt i byen, og alligevel have et lille grønt åndehul i form af boulevarden, hvor vi gerne slår lejr om sommeren II

II Perfekt fredagsstart på Far’s Dreng i selskab af min veninde Charlotte. Vi er begge gravide, så der er ligesom ikke rigtig nogen tvivl om, at der skal lidt ekstra spiseligt på bordet, når vi sætter hinanden i stævne II

II Lørdag bød også på god mad, her på Spuntino med min veninde Maj. Jeg kan altså virkelig slå et slag for deres menu, hvor man får hele 7 serveringer for bare 225kr. og det hele er dødlækkert II

II Jeg har været på udkig efter nogle fine opbevaringskasser, der kan stå med bleer, vaskeservietter osv. ved siden af puslepuden, og i sidste uge lykkedes det mig endelig at finde de perfekte af slagsen. Et par pæne printede kasser fra Bungalow, fundet i Notre Dame på Nørregade. Og nåh ja, sidste uges babyshopping bød også på lidt mere til den lille dames garderobe. Synes simpelthen det er så svært at finde ud af, hvor meget der skal købes ind, og jeg tror hellere jeg snart må investere lidt tid i at få et overblik over, hvad tøj der indtil videre er blevet købt. Men indtil lader jeg mig rive med af sødt blomsterprint og nuttet bomuldshue.


II Verdens bedste søndagssurprise ♥ II

II Og en mave der langt om længe kan udgøre det for et indbygget bord. Det føles vældig belejligt, og jeg har planer om snart at udnytte det til noget mere sjovere end ærter. En skål med bland selv slik for eksempel. Altså når Mads’ skøre regel om fire uger uden bland selv slik bliver ophævet II

 • Reply
  Julie
  2. juli 2018 at 12:34

  En regel om 4 uger uden bland selv slik når man er højgravid, er bare tarveligt 😅

  • Reply
   merimeri
   3. juli 2018 at 21:21

   Ja ikke? Tror lige jeg hinter ham om din kommentar her 😉

 • Reply
  kathrine
  5. juli 2018 at 22:55

  Sikke nogle gode billeder og et dejligt indlæg 🙂 Rigtig god blog <3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   9. juli 2018 at 17:46

   Tak fordi du læser med Kathrine! Klem til dig

Kommenter