Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. januar 2018

Jeg har simpelthen haft sådan en optursmandag, selvom den intet har været ud over det sædvanlige. Den startede bare godt og med masser af overskud, I ved sådan en morgen, hvor man har fin tid til at spise sin morgenmad, mens man får læst nyheder, hvor man når at få ret sengen og lige lavet en lynoprydning, inden man skal ud af døren. Det hele spillede, og for lige at fortsætte i glæden over de små ting, så havde jeg medvind hele vejen ind til arbejdet, og de grønne lys var med mig, så jeg kunne næsten korte 5 minutter af turen. Lidt af en kontrast til igår, hvor jeg det meste af dagen var mobset og irriteret over, at vi har så mange hængepartier hjemme i lejligheden, og at vi har en tendens til at udskyde den lidt mere grundige rengøring og oprydning i så lang tid, at det til sidst bliver et nærmest helt uoverkommeligt projekt. Derfor samler jeg også lidt på dage som i dag, hvor overskuddet er i top, og hvor de der små bagataller får lov at blive præcis hvad de er; bagateller. 

Som kirsebærret på toppen af min mandagsis bruger jeg det sidste af eftermiddagen på at bladre kamerarullen igennem og samle mine favoritglimt sammen fra den sidste uge. En tradition, jeg hører fra jer, at I også sætter pris på, og som flere af jer bruger som en lille påmindelse på at huske på de små gode ting, de helt almindelige dage byder på. Intet gør mig gladere at høre, så here’s to the celebration of the little things! 

img_7083II Farverigt rod <3 II

img_7117II Fredagspizza på Mother. Helt perfekt start på weekenden! II

img_7101II Fredagspizza blev afløst af Nikolaj Stokholm show på Bremen, og det var virkelig god underholdning. Et tilbageblik på hans egen barndom, og som en der også er barn fra slut 80’erne/start 90’erne var der virkelig mange referencer der også var spot on i forhold til min egen barndom. Jeg kan godt lide standup der har mere på hjerte end bare humor med laveste fællesnævner, og det må Stokholm siges at have II

img_7111II Bedste lørdagstradition. Morgenmadsdate på Les Trois Cochons. Vi har svært ved at begrænse os, når vi er forbi, og i lørdags gik vi derfor all in på både egg benedict, avocadomad, granola og perfekt smørbagt croissant. Priserne er virkelig rimelige dernede og vi endte med at give 320kr for al den mad, friskpresset grapejuice, kaffe og te II

img_7134II Udover en vældig rar lørdagsmorgen, så jeg også mit snit til at fortsætte selvforkælelsen om eftermiddagen, hvor jeg var alene hjemme uden at have planer. Det blev udnyttet til et langt varmt fodbad sammen med et glittet magasin II

img_7189II Fastelavnsbollesæsonen er skudt igang, hurra! Det fejrede vi igår med årets første fastelavnsboller fra Lagkagehuset. Desværre var de pænere end de smagte, og jeg OD’ed ret meget på mængden af al for sød creme. Godt der er et par søndage endnu til at teste og finde frem til den helt rigtige fastelavnsbolle. Hints om hvor man finder de bedste af slagsen i København modtages hellere end gerne II

    Kommenter