Hverdagsliv

ITS ALL ABOUT CHECKS

18. november 2014

Fik jeg nævnt, hvor vild med tern jeg er i øjeblikket? Det er jeg! Årh hvor jeg synes det er pænt og sejt på den underspillede måde. Lige som jeg kan lide det. Indtil videre er det eneste tern der befinder sig i min garderobe det ternede tørklæde fra Monki og favorit-skjorten fra samme. Men jeg drømmer om på et tidspunkt at føje mere til. Gerne et par ternede bukser .. eller en nederdel .. eller jakke 😉

Hvad siger I til den ternede trend?

XX
Did I mention how much I dig checks at the moment? Much, I tell you that! I think it’s so cool in an effortless way. Just the way I like it. So far, the only checks that are in my wardrobe is the checkered scarf from Monki and my favorite shirt from Monki as well. But I dream to add more. Like a pair of tartan trousers ? or a skirt ? or a jacket 😉

What do you say to the checkered trend?

Kommenter