Hverdagsliv

INSPIRED BY SIMPLICITY

21. marts 2014
Se hvor tingene er fra her
Glædelig weekend piger. Har I spændende planer? Jeg går sådan en rar weekend i møde, som i aften skal bruges på date med min kæreste (vi skal ud og spise store bøffer og masser af bearnaise denne skønne dame, mens jeg om aftenen skal til fødselsdag hos en veninde fra studiet. Søndag er det min morfars tur til at blive fejret, og så er den weekend gået inden jeg får set mig om. Er i virkeligheden stadig forfærdelig langt bagud på studiet efter nogle travle måneder, men har besluttet mig for at denne weekend skal bruges på rare ting, og så må den dårlige samvittighed altså udskydes til i næste uge 😉
Til gengæld ville jeg ikke have noget imod at iføre mig ovenstående outfit i weekenden her. Så en i Paris i et lignende outfit, og blev så inspireret af den simple sammensætning, og mikset mellem råt og feminint. Elsker at der nogle gange ikke skal mere til, før et outfit kan fremstå fuldendt. 
Hvad synes I om det?
 • Reply
  choosewellbuyfew
  22. marts 2014 at 17:31

  åh, så lekkert! Liker veldig godt helt enkle outfits inspirert av pariskvinner!

 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  22. marts 2014 at 18:00

  Tusind tak for i dag sveske! Det var så dejlig at se dig <3 Jeg håber, at din weekend bliver dejligt, og at du husker at nyde den med god samvittighed! 🙂

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  22. marts 2014 at 21:43

  Ret fint! Er vild med den stribede bluse 🙂

  Kig forbi min blog, hvor jeg har en Stine A giveaway kørende resten af marts måned!

 • Reply
  Line
  25. marts 2014 at 11:00

  Samme her. Hvem der bare var en ægte Parisienne 😉

 • Reply
  Line
  25. marts 2014 at 11:01

  Selv tak sveske <3 <3

 • Reply
  Line
  25. marts 2014 at 11:04

  Der er også noget virkelig fint over striber her til foråret!

Kommenter