Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I OKTOBER

1. oktober 2017

img_4332

For præcis en måned siden lancerede jeg en ny føljeton på bloggen; en mental ønskeseddel med rare planer, gøremål og projekter for en ny måned. Og jeg har glædet mig lidt til, at skulle udgive andet indlæg i serien. Kalenderen skriver nemlig 1. oktober, og jeg har derfor samlet en håndfuld ting sammen, som jeg håber, at min oktober kommer til at byde på.

I september skrev jeg om, hvordan jeg bl.a. gerne ville komme ind i en god løberutine, fortsætte sommerens gode læsevaner, udnytte flere gode anledninger til at samle mine yndlingsmennesker, finde tid til en weekend i lavt gear på sommerhustur og forhåbentlig komme igang med vores badeværelsesprojekt. De her indlæg er ikke tænkt som en to-do liste, hvor det bare handler om, at kunne strege ting på listen (selvom guderne skal vide, at jeg elsker at strege ting fra mine lister), men inden jeg kaster mig over ønskerne til oktober, tænkte jeg alligevel, at jeg lige ville give en lille status på, hvordan det så gik med planerne for september. For mens nogle af tingene endnu er endt med at blive ved tanken, så er andet nemlig realiseret.

Løbeintentionen har jeg holdt fast i, og jeg er kommet afsted som minimum en gang om ugen, hvilket jeg er ganske fint tilfreds med, eftersom det kommer oveni mine mere eller mindre faste træningspas i fitnesscentret fire gange om ugen. Omgivet af mine bedste venner og familie har jeg i den grad også været eftersom september endte med at byde på hele tre fødselsdagsselskaber. Der har også været tid til at samles en flok søde venner til middag og drinks ude i byen, og så har jeg nydt tid til afslapning og fordybelse med Mads på en sommerhustur. Jo, jeg kigger tilbage på en september af den særligt rare slags, og jeg glæder mig til forhåbentlig at fortsætte den følelse også ind i oktober, hvor jeg gerne vil:

 • Gøre mig umage med ikke at ende alle friaftener foran computeren. Det er virkelig en balance, for jeg vil så gerne bloggen, men efter at have brugt 8-10 timer foran computeren på arbejde, vil jeg gerne prøve ikke at gå hjem og fortsætte med arbejde på bloggen alle de aftener, hvor jeg ikke har aftaler. Istedet vil jeg holde i hånd med Mads, finde tid til hyggelæsning eller flade ud med en serie. 
 • Få booket vores hoteller til Hong Kong og Thailand, så vi kan overgive os fuldt ud til ferienedtællingen. Vi har bl.a. set os lune på det her resort på Koh Lipe
 • Udnytte mit nye fine yogaudstyr og komme afsted til hot yoga i Senses mindst én gang om ugen. Perfekt selvforkælelse til efteråret. 
 • Booke en vinter getaway til Ystad Saltsjöbad, hvor du kan komme afsted to personer for 848kr med DTF Travel i januar-april. 
 • Pille en weekend ud af kalenderen til en sommerhustur med hele min mors side af familien for at fejre min morfars 80års fødselsdag. En tradition vi ikke har fået holdt ved lige i mange år, men jeg glæder mig til at genoptage den i år. 
 • Blive færdig med det der badeværelsesprojekt, som jeg også snakkede om i september. Det hele er klar, VVS’eren står standby, og vi venter bare liiiige på håndvasken, som indtil videre har været to uger undervejs, selvom de lovede 5-10 dages levering. Men det skal I da endelig ikke tænke på billigvvs.dk!
 • Holde fast i, at Mads og jeg skal ud og gå en aftentur, alle de aftener, vi har mulighed for det. Der er noget hyggeligt over at gå afsted hånd i hånd der i mørket, og så er det bortset fra det også en meget god vane efter aftensmaden.
 • Forkæle mig selv med den her skjorte, ovenpå en september som har krævet en del ekstra på arbejdsfronten. 

Hvad håber I, at jeres oktober kommer til at byde på? Del endelig i kommentarsporet, for det er så hyggeligt at høre lidt mere om jeres hverdag og planer!

 • Reply
  Maja Harder
  1. oktober 2017 at 7:43

  Ja! Kender virkelig godt det med at bruge alt den fritid hvor man ikke har planer foran computeren. Det er jo noget man vil, men der skal selvfølgelig være en balance – som kan være mega svær at finde

  • Reply
   merimeri
   1. oktober 2017 at 17:14

   Helt vildt. Ville sådan ønske, at jeg kunne sige, at jeg var blevet bedre med årene, eftersom bloggen snart runder sin 6 års fødselsdag, men det kniber altså stadig med at finde formlen på den rigtige balance. Men nu prøver jeg lige, at være ekstra obs på det i oktober, og så ser vi, hvordan det går.
   Knus til dig

 • Reply
  Kirstine
  1. oktober 2017 at 16:33

  Det er altså en rigtig god ide med de her månedsplaner/ønsker. Så er der noget at se frem til, samtidig med at man måske også når lidt mere. Jeg synes, det er nogle dejlige ting, du har på din liste. I oktober vil jeg rigtig gerne ud at gå nogle flere lange ture og i svømmehal en gang i ugen. Det giver mig så meget, og man skal jo gøre det, man godt kan lide!

  • Reply
   merimeri
   1. oktober 2017 at 17:15

   Jeg havde også virkelig meget glæde af det i september – som en slags uforpligtende rettesnor til at få det bedste ud af en ny måned.
   Lyder som nogle dejlige ønsker du har for din oktober også Kirstine – og sådan en god ide med svømmehallen. Det er altså også en hyggelig tradition. Kram til dig

 • Reply
  M.
  1. oktober 2017 at 17:45

  Kan anbefale Lipe Beach resort på Koh Lipe. Ret basic hytter, men vidunderlig placeret med sol hele dagen på stranden.

  • Reply
   merimeri
   3. oktober 2017 at 12:37

   Åh, det ser vel nok også fint ud! Det må vi lige få i spil på listen over steder, vi har med i overvejelserne. Tak for tippet kære du 🙂

Kommenter