Det har jeg på

OOTD: DENIM AND PINSTRIPES

30. september 2017

38a65b70-4116-4dc9-bed8-e78db850a8f3485bb20b-e500-455d-971a-7296930182624b4f95ba-c8ef-467a-a313-1bd3e3ba958d74678d38-0b5c-456e-a1d5-1fc5f07e3204II DENIMJAKKE LEVI’S II NEDERDEL STORM & MARIE II BLUSE H&M (udsolgt, men lignende fra Tommy Hilfiger HER) II TASKE ZARA (gammel, men lignende hos asos HER) II STØVLER &OTHER STORIES (udsolgt, men lignende fra Sofie Schnoor HER II

Godmorgen derude og glædelig lørdag! Jeg har for en gangs skyld tid til en liveopdatering, så indlægget her bliver skrevet mens solen er på vej op over tagene her på Vesterbro. Det der med at sove længe gør jeg mig jo ikke rigtig i, og eftersom Mads og jeg havde en stille og rolig aften igår, så føler jeg mig rimelig veludhvilet i dag, og så kan man jo lige så godt stå op. Selvom aftenen igår hverken bød på høje hæler eller fine drinks ude i byen, var den simpelthen så rar alligevel; først med fredagsdrinks i eftermiddagssolen på Lituaens Plads og derefter datenight derhjemme med friske forårsruller og champagne, inden der gik “Familien Danmark aften” i den, som Mads så sødt kaldte det, da vi slog over på Alle på 1 på DR1. 

I dag fortsætter lidt i samme rille. Vi har en morgenmadsdate senere, hvor vi skal have prøvet morgenmadskortet af på Les Troi Cochons. Derefter skal jeg mødes til kaffe med min veninde Charlotte og forhåbentlig en lang gåtur rundt i den sløve septembersol. Og i eftermiddag skulle der gerne være tid til et ret spændende projekt herhjemme, som jeg satser på at opdatere fra på instagram. Måske I nemlig godt kan huske, at jeg i foråret spurgte til gode råd til, hvad vi skulle stille op med vores drønkedelige og virkelig sarte hvide bagvæg i køkkenet? Til indlægget her var I mange der var så søde at byde ind med gode ideer og vi har brugt de sidste par måneder på at tale lidt frem og tilbage om den rigtige løsning. Og nu håber jeg, at vi har fundet den. Vi vil nemlig male den med en mørkegrå kalkmaling for at skabe noget kontrast og en ny struktur i vores meget hvide køkken. Det løser ikke helt problemet med stænk fra madlavningen, men det gør i hvert fald væggen væsentlig mindre sart, og jeg er SÅ spændt på resultatet. Ikke mindst efter at have set det fine resultat i den norske boliginstagrammer Ema Bihors køkken.

Inden jeg smutter i bad og får gjort mig klar til morgenmadsdate vil jeg gerne lig vise jer mit outfit fra i torsdags, hvor min nye denimjakke, som jeg har fået i fødselsdagsgave af Mads, var i brug sammen med min stribede nederdel fra Storm&Marie og favoritstøvler fra &Other Stories. Det er egentlig først inden for det sidste års tid, at jeg begyndte at overveje en denimjakke, men efter at jeg nu har fået en tilføjet til garderoben, går jeg nærmest ikke med andet overtøj. Den er så perfekt på denne tid af året, og jeg håber, at vejret efteråret tillader, at jeg kan bruge den et par måneder endnu!

    Kommenter