Det har jeg på

OOTD: MONDAY BLUES

24. april 2018

attachment-4

attachment-3-1

attachment-2-1II LEVI’S DENIMJAKKE II &OTHER STORIES T-SHIRT (gammel) II H&M NEDERDEL (gammel) II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II 

Godmorgen venner ♥ Jeg er tidligt oppe i dag for at klare lidt praktiske ting, inden arbejdet kaldet, og har heldigvis også tid lige at få delt de outfitbilleder, som Mads skød igår på vores aftengåtur (på vej ud efter mandags bland selv, haha). Lige for tiden er jeg ret glad for mine printede maxinederdele – med bindebånd eller masser af elastik i taljen, bevares –  som går godt til babybulen, og igår blev en af dem parret med en enkel grå t-shirt, favoritsneakers og denimjakke for et helt simpelt forårsoutfit. Og jeg tror, at sådan et outfit bliver en go-to favorit over de kommende måneder. Nederdelen er desværre en sag fra sidste år, som jeg blot har været heldig at arve fra min veninde, så jeg kan ikke linke til den. Det er dog ikke ligefrem fordi, printede nederdele er et særsyn, så der er masser af fine alternative at vælge mellem ude i butikkerne. 

Udover at have en morgen, hvor der er tid til at få streget lidt fra to-do’en, har jeg også en god tirsdag foran mig. Den byder på både massage og en venindeaftale med min veninde Monica, hvis nye lejlighed jeg skal forbi at se efter arbejde. Og fordi vi jo takket være Store Bededag fredag har en kort arbejdsuge, er vi jo praktisk talt allerede halvvejs mod weekend, og dén tanke skader altså heller ikke tirsdagshumøret. 

Kan I have en dejlig dag!

attachment-1-1

 • Reply
  Ida
  24. april 2018 at 19:17

  Ih søde Line, jeg synes at det er så hyggeligt og fint at se din mave 🙂 <3

  • Reply
   merimeri
   25. april 2018 at 7:36

   Hvor er du sød Ida, det er altså også helt vildt som den bare vokser derud af nu!

Kommenter