Det har jeg på

GARDEROBEGENGANGER OG ONSDAGSPLANER

15. maj 2019

II H&M KASHMIR STRIK (lignende HER) II SOFT REBELS NEDERDEL (modtaget i gave) II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II MARNI TRUNK TASKE II

Kender I det med, at et nyt stykke tøj flytter ind, og man bliver så glad ved det, at man i flere dage ikke går i andet? Sådan har jeg det med min nye nederdel fra Soft Rebels, jeg har været heldig at få tilsendt i gave. Jeg har kun haft den af for at få den vasket, og straks den var tør, kom den på igen. Den er nemlig noget så rar på den der ukomplicerede måde, hvor man bare stikker i et par sneakers og hiver en strik over hovedet, og stadig føler sig smart i tøjet takket være nederdelen. Vel sagtens det man kan kalde effortless chic? Jeg spår nederdelen en gloværdig fremtid i min garderobe, og glæde mig selvsagt til den også kan blive luftet unden strømpebukser til.

Har I ellers en god onsdag foran jer? Min skal gå med endnu et lag maling. “Er I stadig ikke færdige med det?” tænker du måske. Og svaret er nej. Henover weekenden stod projektet stille, men nu er vi heldigvis igang igen, og jeg mangler nu bare et enkelt lag maling i både soveværelse og alrum og så er vi i mål. Halleluja. Ok, der skal lige klatmales lidt på nogle paneler, men det er småting og i det store hele billede betyder det, at vi i den lange weekend, der venter os, kan begynde at indrette os i rummene igen, og det kribler i mine fingre for at komme igang.

Over middag skal Nola og jeg ind til byen og hente nogle nye billeder hjem til væggene i forbindelse med et samarbejde og ellers står resten af eftermiddagen bare på hygge derhjemme. Ville ellers gerne have været et smut i IKEA for at klare  et par småindkøb, men hvis jeg skal være bare en smule realistisk på min tidsplan for dagen, må jeg hellere skyde dén tur til en anden dag. Onsdag, sæt igang.

 

    Kommenter