I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: APRIL SHOPPING

14. maj 2019

II 1 GLITTER HÅRBØJLE II 2 MUNTHE LEOPARD KJOLE II 3 MUNTHE STROPKJOLE II 4 MUNTHE SHORTS II 5 BECKSØNDERGAARD STRØMPER II 6 BECKSØNDERGAARD STRØMPER II 

Er I mon flere, der har undret jer over, hvor mit shopperegnskab for april blev af? Sandt er, at jeg havde glemt alt om det indtil Michaela, der læser med her, var så sød at skrive og spørge, om ikke indlægget kom. Jo for pokker. Åbenbart bare et par uger forsinket i denne omgang. Det er altså godt, jeg har jer til at huske mig på bloggens gengangere, nu det åbenbart kan knibe for mig af og til. 

April forbruget var gået så meget i glemmebogen, at da jeg skulle til at starte på indlægget her, blev jeg helt i tvivl, om jeg overhovedet havde shoppet nyt til garderoben den forgangne måned. Well, det har jeg, afslørede netbanken. Hele seks herlige sager for at være præcis. Og det er altså ikke fordi, at det har været ligegyldige køb, at jeg helt har glemt, hvornår dankortet har været i brug, mentalt er jeg vist bare ikke helt med på den fart, kalenderbladene skal vendes i for tiden.

Nåh, men mine køb. Tydeligvis i en blå og beige farveskala, og med en 50/50 fordeling mellem accessories og tøj. Noget printet, noget stribet, noget prikket og noget i glimmer. Jo, april har skam ikke været en kedelig måned på shoppefronten, og alle – med undtagelse af de mælkedrengestribede shorts, som vejret endnu ikke har været til – har de været flittigt i brug siden deres debut i garderoben. I alt løb min shopping op i 1904kr. Den opmærksomme læser vil måske studse over dét beløb, nu hele tre Munthe køb er føjet til garderoben, men det er fordi, jeg har en svigerinde, der arbejder for mærket, og således kan købe til en fordelagtig pris. 

    Kommenter