I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: MAJ SHOPPING

8. juni 2021
II 1 H&M JEANS II 2 BECKSONDERGAARD STRØMPER II 3 BECKSONDERGAARD STRØMPER II 4 BECKSONDERGAARD STRØMPER II 5 BECKSONDERGAARD STRØMPER II 6 H&M RIBBEDE BUKSER II

Der har tydeligvis været et tema for min garderobeshopping i maj; bukser og strømper. Lige i tide til at sommeren kom og for en stund gjorde begge dele overflødige, haha. Om ikke andet nåede jeg at få det hele flittigt brugt i det kolde maj-vejr, og så satser jeg på glædeligt gensyn med det hele, når vejret igen – forhåbentlig om lang tid – er til strømper og lange bukser.

Som I kan se er det blevet til seks nykøbt til garderoben i den forgangne måned; to par bukser og fire par strømper, og i alt stod min maj-shopping mig i 505kr. Strømperne er alle fra Becksöndergaard, som jeg er svært glad for, når det kommer til pæne pyntede sokker. De har en god pris og holder fint. I Magasin, hvor jeg har købt dem, kan man få fire par for tre pars pris, og den lille rabat er også værd at tage med.

Og så er der bukserne. Jeg havde jo i mit indlæg med planer for maj proklameret, hvordan jeg havde i sinde at finde mig et par nye jeans, som jeg kunne passe her post fødsel, i en erkendelse af at det tager tid for kroppen at finde tilbage (hvis den da nogensinde helt gør det her anden gang?!) og jeg var træt af kun at kunne iføre mig ting med elastik i livet. Jeg klikkede derfor en håndfuld forskellige jeans hjem og to par ribbede bukser fra H&M, og lykkeligvis var der to af parrene, hvor der var et match. Disse geniale mom jeans i den perfekte vaskede blå og den nette sum af 179kr. Og så de her ribbede bukser, hvor man endelig ikke må lade sig narre af modelbillederne. De sidder nemlig virkelig fint på, og så kan man jo selv vælge at style dem lidt mere klassisk end med en mavebluse, som undertegnede i hvert fald ikke har mod til. I stedet har jeg været glad for at bruge dem med en klassisk oversized skjorte, løse t-shirts og strik.

Alt i alt er jeg ganske godt tilfreds med tilføjelserne til garderoben i maj, og især glæder jeg mig over igen at kunne iføre mig jeans, der rent faktisk sidder pænt, selvom de sidste graviditetskilo på magisk vis ikke allerede er raslet af.

Har du gjort dig nogle gode garderobekøb i maj?

    Kommenter