Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

9. juni 2021
II Det er længe siden vi har haft gang i nogle større boligprojekter herhjemme, selvom forandringskrilleren med jævne mellemrum kradser. I sidste uge var det dog endelig tid at give efter for trangen til at lave om, da vi kom på plads med vores nye bogreol (den viser jeg i øvrigt frem på Instagram i dag). I den forbindelse har vi flyttet lidt om i stuen, så vores sofa nu står under vinduet fremfor langs væggen. I starten var det mere af nød fordi vi havde brug for gulvpladsen til at samle reolen, men udtrykket vandt ret hurtigt ind på os, og nu er sofaen altså endt med at blive stående. En nem lille forvandling der har givet stuen et helt nyt udtryk II

Dagene flyder lidt ud imellem hinanden her i barselsboblen, og jeg har hele dagen i dag tænkt, at det var tirsdag. Men kalenderen skriver åbenbart onsdag, og så forklarer det måske bedre, at jeg allerede synes sidste uge føles lidt langt væk. Ikke desto mindre skal hverken I eller jeg snydes for anledningen til lige at dvæle lidt ved ugen der gik, inden den helt er gået i glemslen. Sidste uge bød nemlig på ret mange gode ting, både på den store og lille klinge. Fra tiltrængte boligprojekter, som nævnt, der har givet os et helt nyt syn på vores stue, til glæden over den perfekte skjorte, der i et snuptag for det til at ligne, at jeg rent faktisk har gjort mig umage. Der ind imellem en stak spiseglæder, som altid har mit hjerte nær, og øjeblikke med mine piger, hvor alt føles som, at vi alligevel er på rette vej her i firkløveren.

Sidste uges små rare glimt kommer her ♥

II Det her lille søde væsen er langt om længe landet godt i verden, føles det som. Efter seks-syv uger med gråd det meste af hendes vågentid er det som om der skete et eller andet i sidste uge. Som om hun fandt ro. Smilene er blevet flere, og gråden mere kortvarig. Sådan en lettelse. For os alle fire, for hold fast hvor har det været hårdt mens det stod på, og alt føltes som én lang krampetrækning af utilstrækkelighed II
II Når mor har en alene-hjemme aften med Evi … II
II Tænk hvor langt man kommer i sin barselsgarderobe med en perfekt fitted skjorte. Så ligner man næsten en der har gjort sig umage, og den følelse er altså ikke helt dum at snyde sig til, når søvnen er knap og det samme med overskuddet. Min skjorte er denne fra Schulz by Crowd, som jeg har været heldig at få i gave, og glædeligt slår et varmt slag for! II
II Morgenfavoritter; både dem der kunne spises, og dem der ikke kunne II
II Min lille store pige, som føles til at være skudt i vejret siden børnehavestarten. Både på fysik og formåen. Hun har så meget på hjerte og aldrig har jeg oplevet en sanse verden omkring hende så meget, som Nola gør. Hun tager det hele ind, så der er mange indtryk at bearbejde, på godt og på ondt, men jeg elsker de mange samtaler, man nu kan have med hende og at hun altid gerne vil vide mere II

    Kommenter