Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. juni 2021
II Barselsdag af de bedre. Med croissanter og havdyp i Taarbæk, imens både Evi og min venindes baby Olga sov lur i skyggen. Drømmen om en dag at have hav lidt tættere på hjemmet end hvad vi har i dag lever stadig i bedste velgående, og jeg er ikke så lidt misundelig på min veninde der har denne kulisse i gåafstand II

Hej fine jer, er I kommet godt fra start med ugen? Det håber jeg! For mit vedkommende gør det i hvert fald et eller andet godt ved overskuddet og humøret, hvis ugen kommer godt fra land. Skaber et fundament af godhed, som det er nemmere at bygge videre på, fremfor at skulle hale sig selv op på land hvis bølgerne føles til at gå imod en. I går var sådan en dag, hvor glasset nemt kunne have føltes som halvt tomt i stedet for halvt fyldt. Det var en nat med dårlig søvn, og Evi var i et lune, hvor også dagslurene var ustabile. Jeg besluttede derfor hurtigt at droppe dagens mødregruppe-planer og lægge an til en langsom hjemmedag uden anden bagkant end at skulle hente Nola hjem fra børnehave. Og det var godt kaldt. Således lykkedes det mig at få mønstret overskud til ikke at blive (alt for) frustreret over, at Evi dagen igennem vågnede præcis efter 45. minutter til alle hendes lure, at hun var utrøstelig meget af eftermiddagen, og at jeg var alene hjemme med begge piger indtil om aftenen. Vi klarede det, gjorde vi, og i dag skinner solen igen. Både i overført og faktisk betydning. Natten har været god, og Evi har indtil nu sovet to timer i barnevognen, hvilket har efterladt mig med tid til at klare vasketøj, mails og sende fakturaer. Og berette dette blogskriv. Hvis jeg er heldig, når jeg også en frokost uden baby på armen, men hvis ikke, har jeg allerede fået mere end hvad jeg havde håbet på. Glasset er i den grad stadig fuldt!

Sådan føltes den forgangne uge også mestendels, eftersom de gode dage var flest. Ugens små rare øjeblikke kommer her.

II Det her, det er så meget drømmebilledet på hvordan jeg havde forestilet mig det ville være med to børn; Nola og Evi i kærlig hengivenhed til hinanden. Og vi begynder endelig at se bittesmå glimt af det, nu hvor Evi ikke længere bare er ked i det meste af hendes vågentid. Dét har gjort noget godt for Nolas interesse og omsorg for hende, og hun bliver mere og mere opsøgende i lillesøsters retning. Så uendelig dejligt at opleve! II
II Vores nye reol fra Tylko, kommet til i forbindelse med et samarbejde, og således markerer jeg lige omtalen her som reklame for en god ordens skyld. Uagtet at det er reklame, er vi simpelthen så glade for resultatet og den fornyelse, det har bragt vores stue II
II Højt humør og glad optakt til lørdagens landskamp, inden livet bogstaveligt talt tog en drejning. Tænker alle os der så Christian Eriksen falde livløs om på banen, har haft en klump i halsen og lidt svært ved at ryste oplevelsen af os i dagene efter? Sikke en forskrækkelse! En god påmindelse om at livet aldrig må tages for givet II
II Morgenmad á la sommerferie. Har I også noget mad, der fluks sender jeg tilbage til sommerferier syd på? Hos os er det ristet brød med mayo, skinke og et spejlæg på toppen, der er sådan en morgenmad vi altid har fået, når vi har haft lejet ferielejligheder sydpå. Savner det faktisk lidt, kan jeg godt mærke. Også selvom det for mit vedkommende ikke har været spor svært at undvære udlandsrejser de seneste år, så kan jeg alligevel godt mærke at jeg glæder mig til den dag, vi igen er klar til at lade den sydlandske sol skinne på os II
II Perfekt weekendafslutning. En Berry Fizz iført nattøj i sofaen.

    Kommenter