Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

21. juni 2021
II Alt godt; sommer udgaven! En ret perfekt snackbarer til en eftermiddagsstund i barselsboblen. Leonora Christina Skovs ‘Hvis vi ikke taler om det’ får i øvrigt min varmeste anbefaling! Så fin og rørende læsning, pg mindst lige så stærk en fortælling som foreløberen til bogen ‘Den der lever stille’. Oplagte bøger til din sommerlæsning II

God aften venner, mon I også sidder klar derhjemme foran skærmene, håbefulde om at se Danmark spille sig videre til ottendedelsfinalen i EM? Aldrig før har jeg været så investeret i en slutrunde som efter at have set Danmarks første kamp og blive lidt småforelsket i hele holdet og deres heltemod. Nola har også købt totalt ind på det; hun har allerede lært det meste af årets fodboldsang udenad, og insisterer hyppigt på fællesskrål og dans i hendes fodboldtrøje. Håber virkelig at fodboldfesten ikke allerede slutter efter i aften!

Jeg er alene hjemme og har vagten med pigerne, mens Mads ser kampen med et par venner, og jeg har lagt an til bold, en (alkoholfri) øl og chips i sofaen, som afslutningen på en ret perfekt mandag. Ovenpå en weekend med et lidt heftigt program (80 års fødselsdag hos min kære mormor fredag, polterabend lørdag og 2 års fødselsdag for Mads’ nevø i går) trængte både Evi og jeg til en dag uden planer. Den har gjort os godt. Evi har indhentet forsømt søvn fra weekenden, og jeg er nået godt omkring alle de hængepartier, jeg havde udset mig for dagen.

Sidste punkt på min to do for i dag var at samle op på den forgangne uges rare stunder, og således kommer altså her de små glimt fra ugen der gik.

Håber I alle får en fin uge herfra – jeg håber at kunne finde tid at tjekke lidt mere ind herinde end hvad det blev til i sidste uge ♥

II Bedste start på en weekendmorgen. Eller hvilken som helst morgen, vel sagtens. Men trods alt nemmest at efterleve i weekenderne. Nybagte boller, friskpresset appelsinjuice og et obligatorisk blødkogt æg II
II Evi ♥ Lille fine væsen, der heldigvis er yderst gavmild med smil der gør hendes mor blød i knæene. Og på et splitsekund tilgiver de dage, hvor gråden ellers fylder mest II
II Jeg lover at det ikke bliver en ugentlig ting at dele billeder af vores reol, men jeg er stadig bare så hamrende tilfreds med resultatet, at det er svært ikke at dele med jer. Ikke mindst når den pyntes af smukke sommerblomster og gyldent eftermiddagslys II
II Sommeren viste sig jo fra sin absolut bedste side i den forgangne uge, og selvom jeg ikke synes det var udpræget fedt med temperaturer nær de 30 grader og en baby der absolut ikke copede med varmen, så nød jeg alligevel anledningen til at rykke vores måltider ud i det fri. På den front er det virkelig en gave at bo i en stuelejlighed, fordi vi da er så meget bedre til at bruge vores gård II
II En morgen hvor Mads’ arbejdskalender flaskede sig således , at vi efter at have afleveret Nola i børnehaven, kunne finde en uforstyrret halv time at være kærester i, mens Evi sov lur. Vi brugte den på second breakfast og morgensol på Prolog, og glædede os over hvor meget man faktisk kan nå at snakke på selv en halv time, når børn ikke er en del af ligningen II
II Smagen af sommer! Jordbærtærten fra Sonny’s er uden sammenligning den bedste af sin slags II

    Kommenter