Hverdagsliv

LØRDAGSPOST

24. marts 2018

2355e72e-f2b1-4407-961a-df005c73067c

En lille weekendhilsen fra bilturen på vej mod Sydsjælland, hvor vi skal til min morfars fødselsdag. Det er første dag i vores 10 lange påskeferie, og den er startet præcis, som jeg havde håbet på. Med morgenboller og kardemommesnurrer fra Juno the Bakery, weekendaviser og Mads og Monopolet på radioen. Derefter lidt babyindkøb i BabySam, som lokkede med 20% på alt (det tilbud gælder i øvrigt også online resten af dagen med koden spar20), efterfulgt af en runde i Frederiksberg Centret for at lure list. Og prøve graviditetsjeans i H&M. Vi kommer tættere på, at jeg er klar til at overgive mig, jeg skal bare lige finde det rette par. Lige nu lurer jeg lidt på dem her, som virker tilpas klassiske. Så håber jeg bare, de dukker op i min størrelse igen.

Resten af weekenden skal bruges på Sydsjælland med påskehygge med familien, og måske en tur i svømmehallen i morgen, inden turen i morgen aften går retur til Kbh og påskeferien sådan for alvor går igang. Glæder mig!

Håber I har dejlig weekend derude ❤️

    Kommenter