Hverdagsliv

Søndagstanker

8. december 2013
Glædelig 2. søndag i advent søde I. Tænk at vi allerede er nået dertil. December kommer til at flyve afsted! Jeg sidder og kigger på at fine små snefnug daler ude foran vinduet, adventslyset er tændt, og jeg nyder at være tidligt oppe, efter at have ligget med åndssvagt mange tømmermænd hele dagen igår. Lå på sofaen i 13 timer igår (!!!) – så ved man altså at der var noget ved fredagens julefrokost 😉 
Jeg afleverede 3-døgns eksamensopgave i fredags, så efter at have siddet indespærret i 3 dage med den, så var det rart at få tankerne adspredt lidt. Til gengæld missede jeg så en hel læsedag igår pga tømmermænd, så er ved at være en anelse stresset over den mundtlige eksamen jeg har på onsdag. Oh well, det skal jo nok gå, og derefter kan jeg glæde mig over 7 ugers juleferie, hvilket jeg muligvis ser mere frem til end julen, selvom den er svær at overgå. Det her semester har været ret vildt med nyt studie, to nye jobs, et forsøg på at opdateret bare nogenlunde jævnligt herinde, samt evig dårlig samvittighed over ikke at have tid nok til at læse, se min kæreste, veninder og familie. Så der er en del der skal catches up på de kommende uger, og jeg glæder mig så uendeligt meget til snart at kunne lade julefreden sænke sig 😉
Er I efterhånden ved at være i julestemning derude?
Husk I øvrigt at det idag er sidste chance for at deltage i min Garnier giveaway her. Jeg finder en vinder kl 15.

    Kommenter