Hverdagsliv

Den perfekte garderobe / En status på november

10. december 2013
Topshop “leather” pants 301 DKK / Isabel Marant pour H&M; tank top 199 DKK/ Isabel Marant pour H&M; lace dress 799 DKK 
Acne scarf  360 DKK / H&M; Trend cardigan 369 DKK

Til trods for at vi snart er halvvejs gennem december, så har jeg endnu ikke fået lavet en opsamling på november måneds køb. Men nu skal det være. Har sidste eksamen i morgen, så kunne godt trænge til en overspringshandling anyway 😉
November har været af den købetunge slags .. 8 køb er det blevet til, og foruden tingene på billedet her, så har jeg også købt leopard nederdelen fra Moss Copenhagen, en grå kjole fra Gina Tricot samt en sort kjole fra Other Stories. Samlet har købene beløbet sig op i 2502 kr, mens jeg har solgt for 1195 kr. Som sådan går jeg derfor ikke meget over mit shoppebudget på 1000 kr, men jeg kan mærke at jeg i denne måned har handlet uden stor omtanke, ligesom shoppelisten heller ikke helt har tjent sin pligt i denne måned. Dét fokus vil jeg gerne tilbage til, for jeg kan mærke at det er dét der hjælper mig til at undgå fejlkøb.
Af månedens 8 køb, så er både “læderbukser”, tørklæde, leopard nederdel og mohair cardigan blevet brugt flittigt siden. Den sorte Other Stories kjole har kun været brugt én gang, ligesom det samme er tilfældet med de to køb fra Isabel Marant x H&M; samarbejdet og Gina Tricot kjolen. Jeg vil se om jeg ikke kan få lavet om på dét den kommende tid, men hvis ikke, så må de ryge videre på Trendsales. 
Jeg er stadig enormt inspireret af ideen om den perfekte (begrænsede) garderobe, men de seneste måneders travlhed, har gjort at jeg har mistet fokus, og har haft en tendens til at shoppe mere end nødvendigt. Dét skal der laves om på, og jeg har derfor lavet en ny liste for hvad den ideelle garderobe for mig indeholder, og har besluttet mig for at gemme det tøj væk som ikke falder inden for dette ideal. Hvordan dét kommer til at fungere vil jeg gerne holde jer opdateret på, hvis I er interesserede?
 • Reply
  Colombe de la paix
  10. december 2013 at 20:02

  Jeg vil rigtig gerne følge med i dit nye "projekt" – elsker indlæg som disse 🙂

 • Reply
  Sofies closet
  10. december 2013 at 22:56

  Cardiganen er så flot! 😀

 • Reply
  Stephanie
  11. december 2013 at 0:37

  Den cardigan!
  wow 😀

  // http://WWW.FASHIONBYSTERUP.DK

 • Reply
  theeasywayout
  11. december 2013 at 1:20

  Er ligesom de andre helt vild med den og cardigan fra H&M;! Vil meget gerne læse om din ideelle garderobe 🙂

 • Reply
  Ida
  11. december 2013 at 5:59

  Hopper med på andre andres og sukker over cardiganen 🙂 Men kjolen fra sabel Marant pour H&M; er da virkelig også en killer 🙂

 • Reply
  Kristina
  11. december 2013 at 9:51

  Sig til hvis du skal af med kjolen fra hm x isabel marant! 😉

 • Reply
  Line
  11. december 2013 at 10:56

  Dét vil jeg gøre 😉

 • Reply
  Line
  11. december 2013 at 10:56

  Og den er SÅ flot på. Jeg frygter bare det er sådan en som jeg vil glemme at få brugt i hverdagen, fordi den er lidt pyntet.

 • Reply
  Line
  11. december 2013 at 10:58

  Den kandiderer også til at blive sæsonens bedste køb. Har den på stort set hver dag ud over mit almindelige outfit!
  Dejligt du vil læse med Camilla, så lover jeg at give en update på det herinde.

 • Reply
  Line
  11. december 2013 at 10:58

  Er også SÅ glad for den!

 • Reply
  Line
  11. december 2013 at 10:58

  Tror også det er sæsonens absolut bedste køb 😉

 • Reply
  Line
  11. december 2013 at 11:04

  Fedt Camilla! Så lover jeg at give en update herinde 🙂

 • Reply
  I am A Love Addict
  11. december 2013 at 18:08

  Love the black and white this season
  >>>Persunmall $50 GIVEAWAY<<<

 • Reply
  Sofia Vallentin
  13. december 2013 at 13:07

  Ville elsker at have det hele. Virkelig den perfekte garderobe

 • Reply
  sofia vallentin
  13. december 2013 at 13:08

  Ville elsker at have det hele. Virkelig den perfekte garderobe

Kommenter