Hverdagsliv

SØNDAG

10. november 2013

BZR knit / Moss Copenhagen skirt / Pavement boots / Yvonne Koné bumbag

Beklager stilheden herinde de seneste dage, men har haft en ret hektisk uge, hvor det ikke har været muligt at nå alt det jeg ellers gerne ville – og så bliver bloggen, som det frirum den nu engang er, desværre nedprioriteret. Sådan vil der altid være perioder!
Jeg er lige kommet hjem fra tøjmarked i Remisen, som desværre har været lidt af en skuffelse. Har kun solgt for lidt over 400 kr, så det er altså ikke dér at november måneds shoppebudget skal findes 😉
Til gengæld var jeg igår jubelglad over at finde denne mega seje, leoprintede nederdel fra Moss Copenhagen til den nette sum af 30 kroner. Den bliver jeg glad for, og så kan dét køb få lov at outshine det dårlige salg i weekenden.
Har I aften en dejlig weekend søde I?
 • Reply
  Ida / Fashionlab.dk
  10. november 2013 at 15:36

  30 kroner??? Sikke et kup! Den er alt for lækker 🙂

 • Reply
  Ditte Blog
  10. november 2013 at 16:29

  Hold da op et kup, ja den må da virkelig gøre op med det dårlige salg. Den er virkelig fin! 🙂

 • Reply
  Kristina
  10. november 2013 at 19:41

  Gud hvor er den fin til dig den nederdel! Nu ærger jeg mig da helt over at jeg returnerede den jeg selv havde magen til. Kunne simpelthen bare ikke finde ud af at style den, hvilket du jo formår så ganske fint!

  Hvordan kan det være at tørsalget gik skidt? Var det manglen på mennesker eller ville folk bare ikke betale en fair pris for tøjet?

 • Reply
  Colombe de la paix
  10. november 2013 at 19:52

  Pæn med pæn på! Du var også pæn i virkeligheden 😉
  Hyggeligt at møde dig!

 • Reply
  Karina
  10. november 2013 at 20:23

  Hvor ser du bare fin ud 😉

 • Reply
  Stine
  10. november 2013 at 21:05

  Du ser smadder godt ud, søde Line, og nederdelen er vildt fin til dig! Sådan en sag kunne jeg bestemt også godt tænke mig 🙂

  /Stine

 • Reply
  Lullumut
  10. november 2013 at 21:08

  Sådan har jeg det også for tiden. Ville gerne blogge hver dag men tiden er der ikke.
  Skøn nederdel, sikke et kup 🙂 Ellers ærgeligt du ikke kom af med nogle flere ting..
  Du skal prøve at tage til Lyngby, Charlottenlund eller Holte til foråret. Her er folk mere villige til at betale. Jeg skal selv holde noget i Virum til foråret med min søster.

 • Reply
  Line
  11. november 2013 at 14:44

  På dét punkt er man nødt til at elske loppemarkeder 😉

 • Reply
  Line
  11. november 2013 at 14:45

  Nederdelen her reddede min dag lidt ja. Tror jeg bliver mægtig glad for den, både nu og til sommer!

 • Reply
  Line
  11. november 2013 at 14:46

  Eeeej hvor ærgerligt Kristina. Jeg var solgt i det sekund jeg så den, og som altid, foretrækker jeg at style mine nederdele med en basic strik til. Dét går man aldrig galt i byen med 😉

  Lidt en blanding af de to. Jeg bliver altid overrasket over hvor lidt folk vil give for tingene på sådan nogle markeder. Og jeg gider næsten ikke sælge ting til en 10'er, så hellere donere det til velgørende formål.

 • Reply
  Line
  11. november 2013 at 14:47

  Hvor er du sød Camilla. Det var også så hyggeligt endelig at møde dig! 🙂

 • Reply
  Line
  11. november 2013 at 14:47

  Tusind tak søde Karina!

 • Reply
  Line
  11. november 2013 at 14:47

  Hvor er du sød Stine, tusind tak! Og en leonederdel er da nærmest et must er det ikke? 😉

 • Reply
  Line
  11. november 2013 at 14:48

  Uh, det skulle man nok overveje at prøve til foråret så. Mit problem er nok at det primært er highstreet jeg sælger, og uanset hvor man forsøger at sælge det, så er det altså begrænset hvad et H&M-item; kan indkassere, uanset nypris, desværre.
  Men så er det godt at Trendsales er opfundet 😉

Kommenter